دولت جو بایدن زمان زیادی برای بازگشت به برجام ندارد

به گزارش آوای خزر، به نقل از روابط عمومی وزارت امور خارجه، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت: اگر طرفی حق داشته باشد برای اجرای توافق هسته‌ای شرط و شروط تعیین کند، آن طرف ایران است نه آمریکا.

ظریف افزود: هماهنگ کننده اتحادیه اروپا در کمیسیون مشترک می‌تواند بازگشت ایران و آمریکا را به توافق هسته‌ای تنظیم کند. ممکن است مکانیزمی برای هماهنگی و همگام سازی اقدامات ایران و آمریکا برای بازگشت به توافق هسته‌ای ایجاد شود.

وزیر امور خارجه درباره شرط‌های احتمالی آمریکا برای بازگشت به برجام نیز گفت: شرط‌هایی که واشنگتن از آن برای بازگشت به توافق هسته‌ای سخن می‌گوید، هیچ معنایی ندارد.

ظریف تاکید کرد ما برای حفظ و اجرای توافق هسته‌ای جدی و از اراده سیاسی کافی برخودار هستیم و تصمیم رهبر معظم انقلاب در این خصوص واضح است.

وی افزود: دولت جو بایدن هنوز ساز و کار و نحوه بازگشت به توافق هسته‌ای را تعیین نکرده است، در حالی که آن‌ها زمان زیادی ندارند.

انتهای پیام/1005

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *