دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۹۵۳۴
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۷
کسانی که به دنبال کاهش فشار خون هستند نباید در مصرف دوغ نمک دار زیاده روی کنند.
به گزارش آوای خزر، دوغ یکی از نوشیدنی‌های تخمیری دلچسب است که از محصولات جانبی در فرآیند تولید کره حاصل می‌شود. دوغ‌های مدرن امروزی را با افزودن باکتری‌های مفید تولید می‌کنند.
نوشیدن دوغ برای این افراد سم است
یک لیوان دوغ (معادل ۲۴۵ میلی لیتر) دارای ۹۸ کالری انرژی، ۸ گرم پروتئین، ۱۲ گرم کربوهیدرات، و ۳ گرم چربی است. این نوشیدنی ۲۲ درصد نیاز روزانه بدن به کلیسم، ۱۶ درصد سدیم، ۲۹ درصد ریبوفلاوین، ۲۲ درصد ویتامین B ۱۲، و ۱۳ درصد پانتوتیک اسید را تامین می‌کند.
تحقیقات نشان داده است دوغ به نسبت سایر لبنیات بسیار راحت‌تر هضم می‌شود. لاکتیک اسید موجود در دوغ، منجر به هضم آسان لاکتوز می‌شود. لاکتوز در واقع یک قند طبیعی در محصولات لبنی است. بدن بسیاری از مردم تحمل لاکتوز را ندارد. این بدان معناست که آن‌ها آنزیم مورد نیاز برای شکستن لاکتوز و تبدیل آن به قند را ندارند. برآورد می‌شود دستکم ۶۵ درصد مردم جهان پس از دوره نوزادی به درجاتی از عدم تحمل لاکتوز دچار می‌شوند.
محققان می‌گویند دوغ یکی از منابع غنی کلسیم، فسفر و ویتامین D است. به همین دلیل این نوشیدنی لبنی می‌تواند باعث تقویت و استحکام استخوان‌ها شود. همچنین دوغ دارای خواص ضد التهابی است که می‌تواند در مبارزه با التهابات به وجود آمده از سوی باکتری‌ها در دهان و دندان مفید باشد.
تحقیقات بر روی افراد بزرگسال نشان داده است افرادی که به میزان کم (۴۵ گرم در روز) دوغ مصرف می‌کنند، دچار کاهش کلسترول و تری گلیسرید خون شده اند. همچنین برخی تحقیقات حاکی از آن است که دوغ (بدون نمک) می‌تواند سطح فشار خون افراد را کاهش دهد.
با این وجود، نمی‌توان در کنار فواید بی شمار دوغ، از مضرات این نوشیدنی لبنی سخنی نگفت. سطح سدیم موجود در دوغ بالاست و برخی افراد به این نوشیدنی نمک می‌افزایند. از این رو، کسانی که به دنبال کاهش فشار خون هستند نباید در مصرف دوغ نمک دار زیاده روی کنند.
همچنین مشاهده شده است که برخی افراد که دارای عدم تحمل به لاکتوز هستند، در زمان مصرف دوغ علائم آلرژیک نشان داده اند.
 
انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها