دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۹۷۹۵
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۲
سفیر ایران در تاجیکستان:
سفیر ایران در تاجیکستان در پیامی به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران با استمرار و پیگیری دیپلماسی هوشمندانه و اعتمادساز خود، به‌دنبال تعامل سازنده و چندجانبه، بویژه همسایگان و کشورهای منطقه با تکیه بر اصول برابری، احترام متقابل و منافع طرفین است.
به گزارش آوای آوای خزر، محمدتقی صابری در پیامی نوشت: ملت سرافراز ایران که وارث یکی از کهن‌ترین تمدن‌های بشری است در حالی چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و روز ملی جمهوری اسلامی ایران را جشن می‌گیرد که در طول بیش از چهار دهه گذشته، علیرغم انواع فشارها، تحریم‌ها و تهدیدها، باصلابت در مسیر تحقق اهداف بلند انقلاب اعم از استقلال، آزادی، عدالت‌طلبی و پیشرفت گام‌های بلندی برداشته است و بحمدالله کشور ایران عزیز هم‌اکنون یکی از کشورهای مقتدر و پیشرو در جهان است.

سفیر ایران در تاجیکستان افزود: در طول سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، جوانان ایرانی با وجود توطئه‌ها موانع ایجاد شده از سوی دشمنان به دستاوردهای شگرفی در عرصه‌های گوناگون علمی و فناوری نائل آمده‌اند که امروزه بخشی از تبلور آن را می‌توان در زمینه‌هایی چون خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی و تولیدات صنعتی، فناوری نانو، انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای و غیره مشاهده کرد.

صابری خاطرنشان کرد: دولت و ملت ایران مفتخر است که در ۴۲ سال گذشته ثابت کرد آنجا که پای مذاکره مبتنی بر احترام متقابل و توافق شرافتمندانه در میان باشد همواره به پیمان‌ها احترام گذاشته و به همه الزامات آن کاملاً متعهد است و آنجا که با فشار ظالمانه حداکثری مواجه شود با مقاومت حداکثری و قهرمانانه شکستی بی‌سابقه را بر بانیان تروریسم اقتصادی وارد می‌کند و آنجا که مورد تعدی و تجاوز قرار گیرد، با شجاعت و قاطعیتی بی‌نظیر، هیمنه دشمن را درهم می‌کوبد و به متجاوزان درسی فراموش ناشدنی می‌دهد.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با استمرار و پیگیری سیاست خارجی و دیپلماسی هوشمندانه و اعتمادساز خود، به‌دنبال تعامل سازنده و چندجانبه با جهان، بویژه همسایگان و کشورهای منطقه با تکیه بر اصول برابری، احترام متقابل و منافع طرفین است. بی‌تردید امروزه که خطر گسترش تروریسم و افراط‌گرایی آینده جوامع این منطقه کهن را تهدید می‌کند، همکاری جدی کشورهای منطقه در مبارزه با تروریسم و اشکال آن بیش از هر زمانی ضروری به نظر می‌رسد.

سفیر ایران در تاجیکستان یادآور شد: نقش بی‌بدیل ایران اسلامی در تامین ثبات و امنیت منطقه و جهان با جانفشانی قهرمانانه و در صف مقدم مبارزه با پدیده‌های شوم تروریسم، افراط گرایی و قاچاق مواد مخدر و با پرداخت بهای سنگین معنوی و مادی همراه بوده است.

وی افزود: در همین راستا لازم می‌دانم یاد و خاطره قهرمان ملی و فراملی مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی سردار شهید قاسم سلیمانی و تمامی شهدایی که جان خود را در این راه فدای تامین صلح و امنیت ایران و منطقه کردند را گرامی بدارم.

سفیر ایران در تاجیکستان عنوان کرد: روابط جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان که مبتنی بر پیوندهای کهن و گسست ناپذیر، فرهنگی تمدنی، زبانی، تاریخی و دینی است و چنانکه در پیام تبریک امامعلی رحمان رییس جمهوری تاجیکستان به دکتر روحانی ریاست جمهوری اسلامی ایران به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هم آمده است که این روابط در تمامی زمینه‌ها مورد توجه طرفین بوده و در آینده نیز گسترش بیشتری خواهد یافت.

صابری تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان اولین کشوری که سفارت خود را در شهر زیبای دوشنبه افتتاح کرد، همواره سهم پیشگامانه‌ای در جهت کمک به تقویت زیرساخت‌ها و توسعه و پیشرفت تاجیکستان عزیز داشته که از جمله می‌توان به اجرای پروژه‌های زیربنایی نظیر نیروگاه سنگ توده ۲، تونل استقلال و مشارکت اثرگذار در شرکت‌های ایرانی در پروژه بزرگ سد و نیروگاه راغون اشاره کرد.

وی افزود: سفرهای متعدد روسای جمهوری و دیگر مقامات عالی کشور در طول سه دهه گذشته و امضای بیش از ۱۷۰ سند همکاری دوجانبه در زمینه‌های گوناگون و برگزاری ۱۳ دور کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی، بازرگانی، علمی، فرهنگ و فنی دو کشور بستر مناسبی را برای ارتقای روزافزون روابط فی‌مابین فراهم آورده است که امید می‌رود با رفع محدودیت‌های ناشی از بیماری کرونا شاهد توسعه بیشتر روابط در همه زمینه‌ها میان دو کشور هم‌فرهنگ و همزمان ایران و تاجیکستان باشیم.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار