دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۹۸۴۲
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰
موضوع آب نوشیدن و آبرسانی به بدن جنبه دیگری نیز دارد و آن این که، نوشیدن بیش از اندازه آب باعث پدیده مسمومیت آب یا هیپوناترمی میشود؛ یعنی کاهش سدیم خون که با علائم سردرد، حالت تهوع، ضعف عضلانی همراه است و در موارد شدید به بیهوشی منجر می‌گردد. پس باید در نوشیدن آب تعادل را حفظ کرد.

آوای خزر/  قطعاً نوشیدن آب برای تندرستی امری حیاتی است و تقریبا همه ما از فواید آن آگاهیم؛ اما هرچه اطلاعات مان در مورد آن بیشتر شود، باز کم است.

* آیا کسانی که پوست‌های چرب دارند، واقعاً نیاز بیشتری به آب دارند؟

* آیا سیاهی دور چشم و مشکلات پوستی به بی آبی ربط دارد؟

و بسیاری پرسش های دیگر که دانستن پاسخ آن‌ها برای تندرستی شادابی پوست و اعضای بدن مفید است.

آب و آبرسانی به اعضای بدن، منبع حیات انسان هستند. آب نزدیک به ۶۰ درصد بدن انسان را تشکیل میدهد که از این میان ۷۰ درصد قلب، ۳۱ درصد استخوان‌ها و ۶۴ درصد پوست هر انسان از آب تشکیل شده است.

بنا بر این گزارش، هرچند نوشیدن آب ممکن است، ساده به نظر برسد و اکثراً ۸ لیوان آب در روز بنوشیم، هنوز در مورد آبرسانی به بدن اطلاعات درستی نداریم.
ـ مثلاً اینکه آیا کافئین واقعاً موجب از دست دادن آب بدن میشود؟
ـ آیا باید در ازای خوردن هر فنجان قهوه یک لیوان آب جایگزین شود؟
ـ آیا می‌توان آب زیادی مصرف نمود؟
ـ و آیا کسانی که پوست چرب دارند، واقعا نیاز بیشتری به آب دارند؟
ـ واقعاً هیالورنیک اسید، اسیدی معجزه‌گر است؟
ـ آیا مقصر اصلی سیاهی دور چشم و مشکلات پوستی، بی آبی است؟

آیا کافئین واقعاً موجب از دست دادن آب بدن می‌شود؟

آیا نوشیدن قهوه باعث از دست دادن آب بدن می شود؟

دکتر Christina Psomada (دارای دکترای پوست از لندن است) می‌گوید: آبرسانی به پوست قطعاً مهمترین شاخص برای حفاظت، نگهداری از پوست و ضامن شادابی پوست است و با نوشیدن مناسب آن، پروسه پوست اندازی و جوانسازی پوست به خوبی انجام می‌گردد.

اما باید دانست که آبرسانی مناسب، یکی از عوامل کلیدی در شادابی و درخشندگی پوست بوده و مزایای آن، جلوگیری و به حداقل رساندن ترک خوردگی، شکنندگی، چروک و پوسته پوسته شدن پوست است.

این قانون در مورد انواع پوست مصداق دارد. پوست چرب و پوست خشک هر دو با کمبود آب بدن مواجه هستند. معمولاً در پوست‌های خشک ـ در مقایسه با پوست‌های چرب و ترکیبی ـ غدد، چربی کمتری تولید می‌کنند؛ پس پوست‌های خشک علاوه بر آب، به چربی هم نیاز دارند.

اما آبرسانی درست و اصولی بدن، فقط با نوشیدن آب حاصل نمی‌شود، بلکه فرد باید آب مورد نیاز روزانه خود را از طریق غذا نیز جذب نماید.

میوه جات و غذا‌های آبدار به بدن برای جذب آب به طور آهسته و در طول روز کمک بسیار می‌کنند که در این پروسه، نه تنها جذب آب به آرامی صورت می‌گیرد، بلکه بدن به همراه آب از طریق غذا، مواد مغذی بسیاری از جمله ویتامین‌ها و مواد معدنی را نیز دریافت می‌کند.

آیا کافئین واقعاً موجب از دست دادن آب بدن می‌شود؟

خوردن میوه جات تازه و آبدار کمک بزرگی به ابرسانی بدن می کنند.

مواد مغذی و آب دار مانند خیار، طالبی، فلفل دلمه‌ای، توت فرنگی، کاهو، کرفس و ... از جمله سبزیجات، میوه‌ها و صیفی جات آبدار و آبرسان هستند. از این گذشته باور نادرستی درمورد نوشیدن قهوه وجود دارد که می‌گوید: با نوشیدن آن میزان بسیار بالایی از آب بدن از دست می رود. درست است که کافئین کمی ادرار آور است؛ اما نتایج تحقیقات چه می‌گوید؟

بنا بر تحقیقات صورت گرفته در دانشگاه بیرمنگام، که در آن ۵۰ مرد شرکت کردند، همه آن‌ها، بنا بر عادت روزانه ۳ تا ۶ فنجان قهوه می‌نوشیدند. با اندازه گیری چند باره میزان آب بدن و پوست و میزان ادرار آنان، نه تنها هیچ دلیلی بر این مدعا ثابت نشد، بلکه دیگران که قهوه نمی‌نوشیدند در مقایسه با این ۵۰ نفر، آب بیشتری را از دست دادند.

موضوع آب نوشیدن و آبرسانی به بدن جنبه دیگری نیز دارد و آن این که، نوشیدن بیش از اندازه آب باعث پدیده مسمومیت آب یا هیپوناترمی میشود؛ یعنی کاهش سدیم خون که با علائم سردرد، حالت تهوع، ضعف عضلانی همراه است و در موارد شدید به بیهوشی منجر می‌گردد. پس باید در نوشیدن آب تعادل را حفظ کرد.

تحقیقات مشخص نموده است که استرس، آلودگی هوا، اشعه دستگاه‌های تلفن همراه، کامپیوتر و در معرض نور خورشید بودن و البته کم خوابی، روی از دست دادن آب بدن تاثیر فراوان دارد و بدین خاطر موجب چروکیدگی پوست و پوسته پوسته شدن آن می‌گردد.

 


مشخص است که میزان کافی مایعات در بدن نه تنها بر روی جوانی و شادابی پوست اثر دارد، بلکه اعضای بدن را نیز سالم و شاداب نگه می‌دارد. در این میان، مغز عضوی است که بیشتر آن از آب تشکیل یافته است. مهم است بدانید نوشیدن به اندازه آب، باعث توقف سردرد خواهد شد و تمرکز انسان را بالا می‌برد.

آیا کافئین واقعاً موجب از دست دادن آب بدن می‌شود؟

مصارف دیگر هیالورونیک اسید در پزشکی

اما پرسش آخر اینکه: آیا تنها نوشیدن آب و خوردن میوه و سبزیجات و غذا‌های مغذی وظیفه آبرسانی به بدن و پوست را به خوبی انجام می‌دهند و یا شیوه‌های دیگری نیز وجود دارد؟

تزریق سرم‌ها به سرعتی باور نکردنی به بدن و پوست آبرسانی کرده و مواد مغذی را به آن می‌رساند.

سرم های هیالورونیک اسید، علاوه بر آبرسانی، مدت بسیار طولانی باعث مرطوب ماندن پوست و شاداب شدن آن می‌گردند و جالب است بدانید برای هر نوع از پوست تجویز می‌شود. این سرم به سرعت، قابلیت جذب دارد و شامل هیالورونیک اسید و گلیسیرین (برای حفظ رطوبت پوست) و به همراه آب "ویشی ولکانیک" است، که آب معدنی با خلوص ۸۹ درصد و مواد معدنی کمیاب می‌باشد.

 

آیا کافئین واقعاً موجب از دست دادن آب بدن می‌شود؟

تزریق هیالورونیک اسید راهی موثر برای تامین آب و مواد مغذی پوست می باشد

هر چند ممکن است کلمه اسید در هیالورونیک اسید، ترسناک به نظر بیاید، اما اینطور نیست بدن خود، این ماده را به طور طبیعی می‌سازد.

این ماده در پوست، چشم‌ها، مفاصل و حتی در محل ناف بدن وجود دارد. جالب است بدانید هیالورونیک اسید علاوه بر حفظ رطوبت و نم بدن، باعث جذب آب به قسمت‌های تزریق شده می‌گردد.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار