دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۹۹۹۱
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۸

به گزارش آوای خزر، به نقل از میزان، «مهشید گودرز» پرستار بارداری که در بخش کرونای بیمارستان لقمان حکیم تهران مشغول به کار بود روز گذشته (٢٥ بهمن ماه) بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت. بعد از اعلام این خبر تلخ، این سوال مطرح شد که آیا قوانینی برای عدم فعالیت پرستاران باردار و دیگر افرادی که در گروه پرخطر قرار می گیرند در بخش کرونا وجود ندارد؟

علی‌اکبر جراحی، نایب رییس شورای عالی نظام پرستاری کشور در پاسخ به این سوال ضمن اظهار بی اطلاعی از شرایط این پرستارِباردارِ فوت‌شده می‌گوید: «به طور کلی پرستارانی که دچار بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج هستند یا در گروه‌های پر خطر قرار دارند، نباید در بخش کرونا فعالیت کنند.»

جراحی گفت: لفظ گروه‌های پرخطر به «بیماران قلبی»، «فشار خونی‌ها»، «دیابتی‌ها»، «بیماران سیستم ایمنی»، «بیماران مزمن ریوی»، «زنان باردار»، «کودکان»، «کسانی که اضافه وزن بالا دارند»، «افرادی که مضطرب هستند یا تحت درمان بیماری‌های اضطرابی هستند» و «تمام افراد بالای ۶۵ سال» اطلاق می‌شود.

این مقام شورای عالی نظام پرستاری کشور این نکته را هم اضافه کرد که «برای عدم فعالیت گروه‌های پرخطر در بخش کرونا در نظام پرستاری قانونی وضع نشده اما در قانون وزارت بهداشت در مورد کووید تاکید شده که افراد پرخطر، اشخاص دچار بیماری‌های خاص یا زمینه‌ای نباید در ارتباط مستقیم با بیماران مبتلا به کرونا قرار گیرند. چراکه این افراد بدن ضعیف‌تری دارند و چه پرستار باشند و چه جزء خدمات بیمارستان، نباید در ارتباط با بیماران مبتلا به کرونا قرار گیرند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار