دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۰۰۹۹
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۸
رییس کل دادگستری مازندران خبرداد
بازگشت 32 واحد اقتصادی مازندران به چرخه تولید
 رییس کل دادگستری مازندران گفت: 32 واحد تولیدی استان با حمایت‌های ستاد اقتصاد مقاومتی، با رفع موانع، احیا شدند و به چرخه تولید بازگشتند.

به گزارش آوای خزر به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران، حجت‌الاسلام محمدصادق اکبری ضمن تاکید بر منویات رهبر معظم انقلاب و تاکیدات ریاست قوه قضاییه بر حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری بیان کرد: در راستای رفع موانع و مشکلات، حمایت از تولید و اجرای مصوبات ستاد حمایت از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بازدیدهای مختلفی از کارخانجات و واحدهای تولیدی داشتیم و در نشست‌های مختلف با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی، نسبت به شناسایی و رفع موانع، اقدامات لازم انجام شد.

وی افزود: مسلماً هر چه بخش تولید در استان فعال‌تر باشد به همان میزان رونق اشتغال در مازندران افزایش پیدا می‌کند و این امر در کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه و سالم سازی آن بسیار حائز اهمیت است.

رییس کل دادگستری مازندران با اشاره به بررسی پرونده 136 واحد تولیدی در ماه‌های گذشته توسط ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان گفت: طی 4 جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی و همچنین برگزاری جلسات گوناگون کمیته‌های فرعی ستاد با سرمایه‌گذاران استان، تاکنون مشکلات 32 واحد تولیدی برطرف و این واحدها احیا و به چرخه تولید بازگشتند.

حجت الاسلام اکبری با تاکید برسرعت بخشیدن به افزایش تولید، و رفع مشکلات و موانع این عرصه خاطرنشان کرد: رویکرد دستگاه قضایی و نگاه حمایتی به واحدهای تولیدی در دوره تحول به این شکل است که حتی واحدهای تولیدی که به‌واسطه بدهی‌های بانکی امکان ادامه فعالیت نداشته و در نهایت تعطیل شده‌اند نیز به چرخه تولید بازگردند که این امر علاوه بر بالا بردن نرخ اشتغال سبب شکوفایی و رونق اقتصادی نیز می‌شود.

انتهای پیام/

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار