دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۰۴۲۶
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۳
چین و امریکا کماکان بزرگ‌ترین تولیدکنندگان خودرو در جهان هستند.
به گزارش آوای خزر،سال ۲۰۲۰ بازار خودرو به دلیل شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های ناشی از آن با افت محسوسی مواجه شد. فروش ۱۱ خودروساز اول جهان در این سال هفت میلیون و ۷۱۰ هزار دستگاه کاهش یافت. تولیدات کره جنوبی در این سال ۶/ ۱۲ درصد افزایش یافت اماانگلیس با افت ۲۸ درصدی تولید خودرو، رکورددار جهان از این نظر بود.

فیلیپ مونز- تحلیلگر موسسه جاتو دینامیکز- گفت: حتی قبل از شیوع ویروس کرونا هم شاهد شرایط سختی در بازار خودرو بودیم اما پس از شیوع بیماری کووید - ۱۹ کار برای خودروسازان بسیار سخت‌تر شد و احیای تقاضا دست کم تا سال آینده طول خواهد کشید. درحال‌حاضر چین با تولید ۲۵ میلیون و ۲۴۰ هزار دستگاه خودرو همچنان بزرگ‌ترین تولید‌کننده خودرو در جهان است.

این کشور به نسبت سال پیش از آن با افت ۲ درصدی تولید روبه‌رو بود. بعد از چین ایالات متحده امریکا قرار دارد. خودروسازان حاضر در این کشور توانسته‌اند طی سال گذشته ۱۴ میلیون و ۵۳۰ هزار دستگاه خودرو تولید کنند. تولید این تعداد دستگاه خودرو ۱۵ درصد کمتر از سال پیش از آن بوده است. جایگاه سوم به خودروسازان ژاپن اختصاص دارد.

ژاپنی‌ها طی سال گذشته تولید ۴ میلیون و ۵۱۰ هزار دستگاه خودرو را نهایی کردند با این حال افت ۱۲ درصدی را در تولید خودرو به نسبت سال ۲۰۱۹ در کارنامه خود ثبت کردند.

آلمان توانست رتبه چهارم را در تولید خودرو به نام خود ثبت کند. میزان تولید خودرو در این کشور ۳ میلیون و ۱۸۰ هزار دستگاه عنوان شده است و بیماری کووید – ۱۹ سبب شده تا آنها کاهش ۱۹ درصدی را به نسبت سال پیش از آن تجربه کنند.

هند با تولید ۲ میلیون و ۷۹۰ هزار دستگاه خودرو رتبه پنجم را در اختیار دارد. این کشور آسیایی همانند آلمانی‌ها طی سال ۲۰۲۰ افت تولید ۱۹ درصدی را نسبت به سال گذشته به نام خود ثبت کرد. فرانسه دیگر کشور اروپایی است که دارای خودروسازی است.

خودروسازان فرانسوی طی سال گذشته تولید ۲ میلیون و ۵۰ هزار دستگاه خودرو را نهایی کردند که به نسبت سال ۲۰۱۹ کاهش۲۴ درصدی را نشان می‌دهد. برزیل نیز که دارای صنعت خودرو است توانسته با تولید یک میلیون و ۹۵۰ هزار دستگاه خودرو رتبه هفتم را به خود اختصاص دهد.

اما صنعت خودرو در این کشور امریکای لاتین با افت ۲۷ درصدی به نسبت سال ۲۰۱۹ روبه‌رو بوده است. انگلیس سومین کشور اروپایی است که در لیست ۱۰ خودروساز برتر دنیا در سال ۲۰۲۰ حضور دارد. این کشور اروپایی در سال ۲۰۲۰ تولید یک میلیون و ۹۲۰ هزار دستگاه خودرو را عملیاتی کرده است. اما این میزان تولید ۲۸ درصد کمتر از مجموع تولید خودروسازان انگلیسی در سال ۲۰۱۹ بوده است.

کره جنوبی در رتبه نهم رده بندی جهانی برترین خودروسازان قرار دارد. این کشور آسیایی بعد از چین، ژاپن و هند در آسیا چهارم است. خودروسازان کره‌ای یک میلیون و ۸۴۰ هزار دستگاه خودرو را در سال ۲۰۲۰ تولید کردند. این میزان تولید ۵ درصد به نسبت سال پیش رشد داشته است. رتبه دهم نیز در قرق روسیه قرار دارد.

این کشور اروپایی تولید یک میلیون و ۵۹۰ هزار دستگاه خودرو را در سال گذشته نهایی کرده است. تولید این تعداد دستگاه خودرو ۹ درصد کمتر از مجموع تولید خودروسازان روسی در سال ۲۰۱۹ بوده است./دنیای اقتصاد
انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار