دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۰۴۵۱
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۰

به گزارش آوای خزر، به نقل از سایمکس، دانشمندان بین‌المللی دریافتند که افراد در هنگام خواب همراه با حرکت سریع چشم REM (مرحله‌ای از خواب که در آن بدن در خواب عمیق است اما واکنش مغز در حالت بیداری است) می‌توانند به محققان گوش کنند و پاسخ دهند. آن‌ها می‌گویند شرکت‌کنندگان سوالات را درک می‌کنند و حتی پاسخ می‌دهند. محققان ۳۶ نفر که رویای شفاف می‌دیدند(حالتی که فرد از رویا دیدن خود آگاه است) را در چهار کشور مورد مطالعه قرار دادند.

رویاها ما را به واقعیتی متفاوت می‌برند و هنگامی که در خوابی عمیق هستیم اتفاق می‌افتند. بنابراین توقع نداریم فردی که در دیدن رویای شفاف است بتواند سوالات را درک کند و به آن‌ها پاسخ دهد اما تحقیقاتی که به تازگی در مجله‌ی Current Biology به چاپ رسیده نشان می‌دهد این امر امکان پذیر است.

کن پلر، نویسنده اصلی مقاله از دانشگاه نورث‌وسترن در آمریکا می‌گوید: افرادی که در خواب همراه با حرکت سریع چشم REM (مرحله‌ای از خواب که در آن بدن در خواب عمیق است اما واکنش مغز در حالت بیداری است) هستند می‌توانند با یک محقق ارتباط برقرار کنند و و وارد بحث شوند. ما همچنین متوجه شدیم که افرادی که در خواب هستند می‌توانند سوالات را درک کرده، پردازش کنند و به آن پاسخ دهند. بیشتر مردم تصور می‌کنند که این موضوع امکان پذیر نیست و وقتی از فرد سوالی پرسیده می‌شود یا فرد بیدار شده و یا نمی‌تواند به سوال پاسخ دهد.

اگرچه خواب دیدن تجربه‌ای مشترک برای همه است اما داشمندان هنوز موفق به یافتن توضیح مناسبی برای آن نشدند. تعریف‌هایی که یک فرد از خواب خود می‌کند قابل اتکار نیست و با فراموشی جزئیات همراه است، بنابراین پلر و همکارانش تصمیم گرفتند با افراد هنگامی که در حال دیدن رویای شفاف هستند ارتباط برقرار کنند.

حل یک مشکل از چند زاویه

محققان نوشتند: هدف ما یافتن راهی برای ارتباط با فضانوردی در جهان دیگر است. اما این‌ بار این جهان از خاطرات ذخیره شده در مغز ساخته شده است. محققان دریافتند یافتن راهی برای این ارتباط به تحقیقات آینده در مورد درک بهتر رویاها، حافظه و ارتباط خواب دیدن و حافظه کمک می‌کند.

محققان ۳۶ نفر را که رویای شفاف داشتند مورد مطالعه قرار دادند. رویای شفاف رویایی است که فرد در آن از اینکه رویا می‌بیند مطلع است. این مقاله غیرمعمول است زیرا در آن از چهار آزمایش مستقل برای رسیدن به هدفی یکسان انجام شده است. علاوه بر محققان دانشگاه نورث‌وسترن در ایالات متحده، گروهی دیگر در دانشگاه سوربون فرانسه، گروهی در دانشگاه اوسنابروخ آلمان و محققان دانشگاه پزشکی رادبود هلند در این تحقیقات شرکت داشتند.

کارن کنکلی، دانشجوی دکترا در دانشگاه نورث‌وسترن و نویسنده‌ی اصلی مقاله می‌گوید: ما همه‌ی این نتایج را در کنار هم قرار می‌دهیم زیرا معتقدیم ترکیب این نتایج که با چهار رویکرد مختلف در چهار آزمایشگاه انجام گرفته، حقیقت این پدیده‌ی ارتباط دو طرفه را اثبات می‌کند.

یکی از افرادی که در برقراری این ارتباط دو طرفه موفق بود فردی مبتلا به حمله خواب بود که به طور مکرر رویای شفاف می‌دید. در میان باقی افراد برخی تجربه زیادی در دیدن رویای شفاف داشتند و برخی نداشتند. به طور کل محققان فهمیدند که افراد در هنگام خواب دیدن می‌توانند دستورالعمل‌ها را دنبال کنند، ریاضیات ساده انجام دهند، پاسخ بله یا خیر بدهند و تفاوت بین محرک‌های حسی را تشخیص دهند. آن‌ها می‌توانستند با حرکات چشم یا عضلات صورت برای پاسخ دادن استفاده کنند. محققان این موضوع را "رویا دیدن تعاملی" نامیدند.

کنکلی می‌گوید: در تحقیقات آینده در مورد خواب دیدن از روش‌های مشابه برای بررسی تفاوت توانایی‌های شناختی در هنگام خواب و بیداری استفاده خواهد شد. همچنین از این روش‌ها می‌توان برای تشخیص صحت حرف‌های افراد پس از خواب استفاده کرد. خارج از محیط آزمایشگاه این روش‌ها می‌توانند به گونه‌های مختلف به افراد کمک کند. به طور مثال: حل کردن مشکلات در طول خواب و یا ارائه راه‌حل‌هایی جدید برای مقابله با کابوس دیدن. هدف تحقیقات بعدی توسط محققان هر چهار گروه درک بهتر ارتباط بین خواب و پردازش حافظه و تاثیر خواب دیدن بر روی حافظه است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار