دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۰۵۲۸
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۱
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار داشت: با اینکه در اسفندماه قرار داریم و نزدیک به عید هستیم اما متاسفانه نشانه‌ای از عید در فروشگاه‌ها نمی‌بینیم، خبری از جنب و جوش همیشگی نیست. این موضوع نه به خاطر فراموش کردن عید بلکه به خاطر کاهش قدرت خرید مردم است.
به گزارش آوای خزر،قاسمعلی حسنی در مورد وضعیت بازار مواد غذایی اظهار کرد: افزایش چندباره قیمت‌ها در سه سال گذشته از طرف تولیدکنندگان و در بعضی موارد بی‌انصافی فروشندگان آواری بر سر مصرف‌کنندگان شد. چون دریافتی حقوق‌های ثابت کارمندان، کارگران و اقشار آسیب‌پذیر متناسب با افزایش قیمت‌ها زیاد نشده است، در بیشتر کالاها به اندازه قابل توجهی رکود به وجود آمده است.

وی افزود: با اینکه در اسفندماه قرار داریم و نزدیک به عید هستیم اما متاسفانه نشانه‌ای از عید در فروشگاه‌ها نمی‌بینیم، خبری از جنب و جوش همیشگی نیست. این موضوع نه به خاطر فراموش کردن عید بلکه به خاطر کاهش قدرت خرید مردم است بطوریکه نسبت به مدت مشابه سال گذشته دست کم ۳۵ درصد کاهش تقاضا داریم.

رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تصریح کرد: تمامی کالاهایی که با ارز دولتی یا نیمایی وارد می‌شوند برای مصرف‌کننده با نرخ آزاد محاسبه می‌شوند. یعنی کالایی که مصرکننده می‌خرد با دلار آزاد برای او محاسبه می‌شود. بنابراین قیمت ارز در این حوزه تاثیر چندانی ندارد اما بی‌تاثیر هم نیست.

وی در مورد وضعیت روغن در بازار خاطرنشان کرد: بسیار غم‌انگیز است که ما همچنان در مورد روغن بحث داشته باشیم. دولت باید اجازه دهد که بنکداران از خارج کالا وارد کنند تا این مشکلات حل شود. آفت همه این مسائل ارزهای دولتی است، در بسیاری از قسمت‌های بنکداری ما روغن جامد برای عرضه نداریم.

حسنی بیان کرد: ما از خرید روغن‌هایی که به شرط خرید دیگر اقلام مانند رب، برنج و تن ماهی فروخته می‌شد، استقبال نکردیم و این کار را انجام نمی‌دهیم و اگر تولیدکنندگان نیز چنین شرطی بگذارند ما خرید نمی‌کنیم.

وی همچنین تصریح کرد: ما از دولت می‌خواهیم که اجازه دهد که با پتانسیل بنکداران، کالا وارد کشور شود. ما ارز، ریال یا وام نمی‌خواهیم فقط می‌خواهیم قوانین دست‌وپاگیر کنار بروند تا کالا به حد کافی وارد کشور شود. این باعث تعادل قیمت‌ها، فراوانی در بازار و آرامش خاطر مصرف‌کنندگان می‌شود./ایلنا
 
انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار