دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۰۷۷۴
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۳
مدیر عامل اتحادیه دام گفت: افزایش قیمت گوشت قرمز منجر به کاهش یا حذف این محصول پروتئینی از سبد خانوار و جایگزینی آن با گوشت مرغ شده است.
سرانه مصرف گوشت قرمز نصف شدبه گزارش آوای خزر،افشین دادرس مدیر عامل اتحادیه دام، با اشاره به دلایل گرانی گوشت در بازار اظهار کرد: با توجه به آنکه اولویت تخصیص نهاده با نرخ مصوب ابتدا مرغداران، دامداران شیری و سپس پرواربندها هستند، از این رو نهاده دولتی به دست دامداران سبک نمی‌رسد که این امر در افزایش قیمت تمام شده تولید تاثیر بسزایی دارد.
 
افزایش قیمت نهاده دامی یکی از علل گرانی گوشت در بازار

او نرخ هر کیلو ذرت در بازار آزاد را ۶ هزار و ۱۰۰ تومان، جو را ۶ هزار تومان، سبوس گندم را ۴ هزار و ۵۰۰ تومان، یونجه را ۴ هزار و ۲۰۰ تومان و کاه را ۲ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: حداقل قیمت کنونی هر کیلو دام سبک ۵۵ هزار تومان است چرا که در اقتصاد اصلی به اسم کشش بازار وجود دارد که نبود قدرت اقتصادی منجر به کاهش مصرف گوشت شده است.

دادرس ادامه داد: با توجه به آنکه اسفند پایان فصل تولید است، در اواسط بهمن و اسفند تعداد بره‌های پروار در دامداری‌ها کاهش می یابد که همین امر زمینه را برای افزایش قیمت گوشت گوسفندی در بازار فراهم می‌کند.

این مقام مسئول با اشاره به راهکارهای کنترل قیمت گوشت در بازار بیان کرد: با انعقاد قرارداد با فروشگاه‌های بزرگ، اتحادیه قصابان و تولیدکنندگان بازار گوشت مدیریت خواهد شد. همچنین اگر شرایط تغدیه مناسب باشد، امکان تولید دام در فصل پاییز هم وجود دارد که این‌موضوع هم در کنترل قیمت در بازار بی تاثیر نیست.
 
حداقل نرخ هر کیلو دام سبک ۵۵ هزار تومان

مدیر عامل اتحادیه دام سبک از کاهش چشمگیر مصرف گوشت قرمز خبر داد و گفت: زمانی که دامدار نهاده دولتی به دستش نمی‌رسد، چاره‌ای جز عرضه دام با نرخ حداقل ۵۵ هزار تومان ندارد که از طرفی به سبب قیمت بالای گوشت در بازار، مصرف کننده اقدام به حذف گوشت از سبد مصرفی کرده که با این وجود فشار بیشتری بر بازار مرغ وارد شده است و از آنجا که ظرفیت تولید گوشت مرغ در کشور مشخص است، با ازدیاد تقاضا در برابر عرضه امکان تامین وجود ندارد که در نهایت این امر منجر به گرانی قیمت مرغ در بازار می‌شود‌.

او ادامه داد: اگر توزیع نهاده در سه بخش گوشت قرمز، گوشت مرغ و شیر به یک میزان صورت گیرد، شاهد التهاب قیمت در بازار گوشت و فشار بر بازار مرغ نیستیم که متاسفانه بنابر آمار سرانه مصرف گوشت قرمز از ۱۲ کیلوگرم به ۶ کیلوگرم و گوشت مرغ هم به ۳۲ کیلو رسیده است.

دادرس در پایان با تاکید بر اختلاف ۴۰ تا ۵۰ درصدی قیمت گوشت از دامداری تا بازار گفت: سیستم توزیع محصولات کشاورزی به ویژه گوشت و مرغ با ایراداتی مواجه بوده که متاسفانه طی این سال‌ها حل نشده است و این موضوع در کنار عوامل دیگر منجر به گرانی و اختلاف چشمگیر قیمت از دامداری تا بازار شده است./باشگاه خبرنگاران
 
انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
نظرسنجی
آیا با ممنوعیت پذیرش مسافر در استان مازندران در شرایط فعلی موافقید؟
آخرین اخبار