دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۰۹۹۱
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۲
گروهی از دانشمندان از وجود یک سیاره فراخورشیدی جدید که ممکن است برای حیات انسان مناسب باشد، خبر دادند.

به گزارش آوای خزر، همزمان با تلاش‌های ناسا برای یافتن آثاری از زندگی در مریخ، گزارش تحقیقاتی که به تازگی در مجله معتبر Science Thursday منتشر شده است، از کشف یک سیاره فراخورشیدی جدید خبر می‌دهد که به نظر می‌رسد گزینه ایده آلی برای جستجوی اتمسفر همچنین ردپایی از زندگی در خارج از منظومه شمسی باشد.

خوزه کابالرو، ستاره شناس مرکز نجوم اسپانیا می‌گوید: هدف نهایی، یافتن نشانه‌های بیولوژیکی در جو سیارات فراخورشیدی است؛ یعنی نشانه‌هایی از حیات در سیاره‌هایی قابل سکونت مانند زمین.

طی ۲۵ سال گذشته حدود ۴ هزار سیاره فراخورشیدی کشف شده است و تحقیقات نشان داده که تنها تعداد معدودی از این سیاره‌ها اتمسفر داشته‌اند اما پژوهشگران این تیم که از ۵ قاره جهان هستند، می‌گویند سیاره‌ای که به تازگی کشف شده است، می‌تواند جوی شبیه به «جو خود ما» داشته باشد.

نام این سیاره فراخورشیدی «Gliese ۴۸۶ b» است و در فاصله ۲۶ سال نوری از زمین قرار دارد. تخمین زده می‌شود که این سیاره فراخورشیدی ۳۰ درصد بزرگتر و ۲/۸ برابر سنگین‌تر از زمین باشد اما فاصله این سیاره با ستاره خودش بسیار کم است؛ بنابراین تنها حدود ۱.۵ روز طول می‌کشد تا «Gliese ۴۸۶ b» یک دور کامل در مدار ستاره‌اش بچرخد.

دمای این سیاره نیز به دلیل نزدیکی آن به ستاره‌اش بسیار بالا و حدود ۴۳۰ درجه سانتی‌گراد است، بنابراین برای انسان قابل سکونت نیست.

با این وجود این سیاره بسیار روشن است؛ عاملی که باعث می‌شود بتوان داده‌های زیادی را درباره آن با دقت بالا جمع آوری کرد.

همچنین خوزه کابالرو، ستاره شناس مرکز نجوم اسپانیا می‌گوید اگر این سیاره اتمسفر داشته باشد، می‌توان امیدوار بود که سیاراتی با ویژگی‌های مشابه، اما دورتر از ستاره مرکزی نیز اتمسفر داشته و قابل سکونت باشند.

دانشمندان می‌گویند کشف «Gliese ۴۸۶ b» یک کشف استثنایی است که فرصت نوینی را در تحقیقات جوی فراهم کرده است. انتظار می‌رود به کمک تلسکوپ فضایی جیمز وب که قرار است امسال جایگزین تلسکوپ فضایی هابل شود، در بهترین حالت تا سه سال آینده مشخص شود که آیا در این سیاره فراخورشیدی جدید اتمسفری وجود دارد یا خیر، پس از آن هم دست‌کم یک دهه تحقیق لازم است تا دریافت آیا روی این سیاره یا یکی از همسایگانش ردپایی از زندگی وجود دارد یا خیر./باشگاه خبرنگار

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار