دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۳۰۳
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۷
تست فرانسوی یا فرنچ تست یکی از محبوب‌ترین صبحانه‌های دنیا است. فرنچ تست دارچین و سیب که به شما آموزش می‌دهیم، با عطر و طعم جذابی که دارد همه را به اشتها می‌آورد.

آوای خزر/ برای یک صبحانه‌ی فراموش نشدنی با ما همراه باشید تا طرز تهیه فرنچ تست در فر را به شما آموزش دهیم.

این فرنچ تست شبیه به یک کسرول شیرین و ساده است که داخل آن نرم و بیرون آن ترد و کره‌ای است. شما می‌توانید این صبحانه‌ی خوشمزه را در یک روز تعطیل تهیه کنید یا حتی با تهیه آن از شب قبل نگهداری آن در یخچال، یک صبحانه‌ی هیجان‌انگیز در وسط هفته داشته باشید.

تهیه فرنچ تست در فر به شما این امکان را می‌دهد که برای تعداد زیادی یک صبحانه گرم و خاص تهیه کنید. عطر دارچین و سیب هنگام تهیه این صبحانه خوشمزه، در خانه می‌پیچد و همه را به اشتها می‌آورد.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

مواد لازم برای ۶ نفر

نان تست: ۱۰ عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
سیب: ۲ عدد
شکر قهوه‌ای یا سفید: ۵ قاشق غذاخوری
شیر: ۲ پیمانه
کره: ۲۵ گرم
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
دارچین: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

طرز تهیه

۱. تخم مرغ‌ها را به همراه وانیل و سه قاشق از شکر با همزن مخلوط کنید تا تخم مرغ‌ها از حالت لختگی خارج شوند.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

۲. نیمی از پودر دارچین و شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

۳. نان‌ها را مانند تصویر با چاقو برش بزنید.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

۴. پوست سیب‌ها را جدا کنید و مانند تصویر، به ضخامت تقریبا ۳ میلی‌لیتر آن‌ها را برش بزنید.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

۵. کف یک قالب فر به ابعاد ۲۵*۲۵ سانتی‌متر را با کره چرب کنید و نان‌ها و سیب‌ها را به صورت مخلوط در آن بریزید.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

۶. در یک کاسه مابقی شکر را با دارچین و کره که هم‌دمای محیط شده است، مخلوط کنید و مانند تصویر روی نان‌ها پخش کنید.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

۷. حالا مخلوط شیر و تخم مرغ را روی نان و سیب بریزید؛ طوری که همه جای نان‌ها را در بر بگیرد. سپس ۳۰ دقیقه زمان دهید تا شیر کاملا جذب نان‌ها شود و بعد ظرف را به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا جایی که روی نان‌ها برشته شود.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

۸. فرنچ تست را به همراه سس کارامل یا عسل و خامه سرو کنید. نوش جان.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

منبع: دیجی کالا

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها