دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۳۳۷
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۷
یک نشریه انگلیسی روز جمعه گزارش داد که احتمالا داده‌های محرمانه هزاران سرور در انگلیس به دلیل نقص جدی فنی در سامانه ایمیل شرکت مایکروسافت به سرقت رفته است. کارشناسان یک مرکز امنیت سایبری تجاری در آمریکا موسوم به شبکه پالو آلتو می گویند که از ۱۲۵ هزار سرور در جهان، ۷ هزار و ۹۰۰ سرور در انگلیس آسیب پذیر هستند.

به گزارش آوای خزر، یک نشریه انگلیسی روز جمعه گزارش داد که احتمالا داده‌های محرمانه هزاران سرور در انگلیس به دلیل نقص جدی فنی در سامانه ایمیل شرکت مایکروسافت به سرقت رفته است.

به گزارش دیلی تلگراف، کارشناسان یک مرکز امنیت سایبری تجاری در آمریکا موسوم به شبکه پالو آلتو می گویند که از ۱۲۵ هزار سرور در جهان، ۷ هزار و ۹۰۰ سرور در انگلیس آسیب پذیر هستند.

این سرورها از سوی شرکت‌های تجاری، موسسات خیریه، نهادهای بهداشتی، حقوقی، دفاعی و دولتی مورد استفاده قرار گرفته اند. این تحول پس از آن صورت می‌گیرد که شرکت مایکروسافت هفته پیش ادعا کرد که هکرهای مورد حمایت چین از یک حفره امنیتی در سرورهای ایمیل این شرکت برای سرقت اطلاعات تجاری و دولتی سوء استفاده کرده‌اند.

کارشناسان هشدار داده‌اند که این نقص فنی به هکرها اجازه داده تا به بانک اطلاعاتی ایمیل‌ها دسترسی پیدا کرده و از آن برای باج خواهی استفاده کنند. پیشتر شرکت امنیتی «ایسِت» هم اعلام کرده بود که بالغ بر ۱۰ گروه هکری دولتی به سرورهای جهان حمله کرده‌اند. گفته می‌شود که آن‌ها عمدتا سرورهای انگلیس، آلمان، نروژ و آمریکا هدف قرار داده‌اند.

دو روز پیش پارلمان نروژ پس از نزدیک به ۶ ماه از علنی شدن حمله سایبری پیشین به سامانه رایانه ای خود، دوباره هدف چنین عملیات نفوذی قرار گرفت.

‌ماریانه اندریسن رئیس بخش اداری مجلس نروژ در این باره گفت: از دسترسی مهاجمان به داده های نهاد قانوگذاری اطلاع داریم، اما جزئیات کامل آن هنوز در دسترس ما قرار نگرفته است.

این مقام پارلمان افزود: این حمله با آسیب پذیری در نرم افزار مبادله مایکروسافت ارتباط داشته، اما هنوز عامل آن شناسایی نشده است.

اینه اریکسن سوریده وزیر امور خارجه نروژ در ماه اکتبر، روسیه را مسئول حمله سایبری پیشین در سپتامبر معرفی کرد. کشورهای غربی عموما روسیه و چین را مسئول این قبیل حملات معرفی می‌کنند. با این حال هر دو کشور دست داشتن در این فعالیت‌ها را رد می‌کنند.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار