دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۳۵۵
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۷:۲۵
یک روانشناس گفت: زندگی مشترک در اولویت اول تمام ارتباطات زوجین قرار دارد.

به گزارش آوای خزر، مژگان نیکنام روانشناس، درباره روابط دوستانه زوجین در ایام مجردی اظهار کرد: پسر و دختر جوانی که ازدواج می‌کنند در دوران مجردی دوستان و ارتباطاتی داشته اند که محدود به دانشگاه، فامیل، محل کار و... می‌شده و حالا وارد زندگی مشترک می‌شوند و همه چیز در حیطه اشتراک گذاشته می‌شود، اما این مشترک بودن یک مفهومی دارد که زوجین باید به درک درستی از آن برسند.

وی با بیان اینکه برخی زندگی مشترک را نوعی کنترل گری و تحت سلطه گرفتن یک فرد می‌دانند، ادامه داد: بعد از ازدواج مرد یا زن گمان می‌کنند باید همه مواردی که از طرف مقابل انتظار دارد برآورده شود که طبعا این می‌شود کنترل گری و دیگر زندگی مشترک نیست.

وی افزود: برخی دیگر هم همان اصول زندگی مجردی خود را وارد زندگی زناشویی می‌کنند. این امر مهم است که در زندگی مشترک زوجین از افراط‌گری در روابط خود پرهیز کنند، یعنی فرد تمام هویت خود را در زندگی مشترک نگذارد که مربوط به حریم شخصی آن می‌شود و یا کاملا یک هویت شخصی و مستقل هم نداشته باشد که به زندگی مشترک خود آسیب برساند.

وی تصریح کرد: در دوران ازدواج فضایی به عنوان حریم شخصی وجود دارد، اما به معنای آن نیست که فرد تمام زندگی قبلی خود را بخواهد داشته باشد، بلکه به معنای آن است که استقلال فرد، احترام به شخصیت و فردیت آن باید حفظ شود.

نیکنام روانشناس افزود: مواردی در زندگی مشترک ایجاب می‌کند که فرد باید همه چیز را با همسر خود به اشتراک بگذارد یعنی دختر و پسر جوان باید در انتخاب منزل و جزئیات آن یا مواردی که مشترک است باهم راجع به آن صحبت و مشورت کنند.

وی با بیان اینکه مسائلی وجود دارد مربوط به زندگی زناشویی و زوجین با یکدیگر آن‌ها را باید به اشتراک و تبادل نظر بگذارند، ادامه داد: این امر مهم است که دوستان مشترک خود را زیاد کنند و عمدتا به فضایی بروند که روابط خانوادگی دارد.

نیکنام روانشناس گفت: ممکن است مرد یا زن دوست دوران مجردی هم داشته باشند و نمی‌توانند که قطع رابطه کنند، این امر مهم است که زوجین به هم اجازه دهند با رعایت و ایجاد تعادل میان روابط و حفظ حریم شخصی زمانی را برای دوستان، فامیل و روابط خود اختصاص دهند.

وی خاطرنشان کرد: روابط فرد که مربوط به حریم شخصی آن می‌شود باید در اولویت بعد از زندگی مشترک قرار گیرد و تعهد در زندگی زناشویی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. هنگامی که فرد ازدواج می‌کند باید سبک زندگی مشترک را دنبال و الگوی خود قرار دهد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار