دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۳۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۸
گل کلم فوق العاده مغذی در فهرست محبوب ترین سبزیجات قرار دارد که از آن می توان در تهیه انواع غذاها استفاده کرد. دستور العمل های زیادی با گل کلم برای امتحان موجود است، اما یک عارضه جانبی ناشی از خوردن گل کلم وجود دارد که شاید بسیاری از افراد نسبت به آن بی اطلاع باشند.

به گزارش آوای خزر،  گل کلم، فرم اصلاح شده کلم از خانواده کلمیان است. کلم بروکلی، کلم و کلم بروکسل از دیگر سبزی های این خانواده است. سبزی های سبز که به طور معمول به عنوان سبزیجات چلیپایی شناخته می شوند دارای مواد مغذی بسیار خوبی مانند فولات، ویتامین K و فیبر که دارای فواید شگفت انگیزی برای سلامتی هستند. متاسفانه، مصرف بیش از حد این سبزیجات نیز منجر به بروز مشکلات گوارشی می شود زیرا هضم سبزیجات چلیپایی به ویژه هنگامی که به صورت خام مصرف می شوند سخت است، بنابراین به راحتی منجر به مشکل نفخ یا گاز معده می شوند.

مشکل مصرف گل کلم

انواع سبزیجات چلیپایی حاوی رافینوز نوعی کربوهیدرات است. رافینوز به طور طبیعی در برخی از گیاهان وجود دارد، اما بدن ما به آنزیم مناسبی برای کمک به تجزیه آن مجهز نیست به این معنی هنگامی که مواد غذایی حاوی این کربوهیدرات را مصرف می کنید به صورت هضم نشده از روده کوچک وارد روده بزرگ می شود که باکتری های موجود در آن شروع به تخمیر آن می کنند که باعث تولید نفخ و گاز می شود. این همه ماجرا نیست، همچنین گل کلم مواد شیمیایی حاوی گوگرد به نام گلوکوسینولات است، هنگامی که این مواد شیمیایی در معده تجزیه می شوند ترکیباتی مانند سولفید هیدروژن ایجاد می کنند که دلیل اصلی باد بدبوی شکم است که بعد از خوردن گل کلم تولید می شود.

روش صحیح خوردن گل کلم

گل کلم تازه دارای 30 درصد پروتئین بیشتر و انواع مختلفی از آنتی اکسیدان در مقایسه با سایر مواد است. علاوه بر این، گل کلم خام حاوی حداکثر مقدار آنتی اکسیدان در کل است. با پختن آن سطح ایندول در گل کلم افزایش می یابد. گل کلم را می توان به روش های مختلفی خورد، اما اگر در معرض مشکلات گوارشی قرار دارید بهتر است همیشه گل کلم پخته شده بخورید، همچنین سعی کنید برای هضم بهتر گل کلم را به میزان متوسط مصرف کنید. دقت داشته باشید با جوشاندن آن در آب بیشترین آنتی اکسیدان گل کلم از بین می رود، بنابراین روش بخارپز انتخاب بهتری است./دکتر سلام

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار