دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۸۶۷
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۶

به گزارش آوای خزر، به نقل از مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، موضوع ایمنی حمل‌ونقل و آمار بالای تلفات در سوانح جاده‌ای کشور، ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را بر آن داشت تا اقدامی در این زمینه طرح‌ریزی و راهبری کند. در این راستا این ستاد در سال گذشته ساخت نمونه اولیه سامانه پایش جاده‌های کشور و پیاده‌سازی آن بر روی تعداد محدودی ناوگان باری با همراهی شرکت ایرانسل و یک خودروساز داخلی از بخش خصوصی انجام شد.

در این مسیر مشارکت سازمان اورژانس کشور برای توسعه این سامانه در کشور جلب شد.

با توجه به آن‌که توسعه چنین محصولی در کشور، نیازمند توسعه زیست‌بوم و جذب مشارکت حداکثری ذی‌نفعان کلیدی آن است، همکاری با بخش‌های دولتی نظیر کمیسیون ایمنی راه‌ها و پلیس راهور و بخش خصوصی شامل شرکت‌های خودروسازی نظیر سایپا و شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند در حوزه سامانه‌های پایش و مدیریت ناوگان مد نظر قرار داشته است.

از دیگر پروژه‌های انجام‌شده توسط این ستاد، ایجاد زیست‌بومی به منظور راه‌اندازی مراکز کلان داده‌های حوزه حمل‌ونقل کشور جهت تحلیل داده‌ها و کمک به بهبود وضعیت حمل‌ونقلی کشور است. در این راستا مطالعه‌ای برای طراحی ساختار و الزامات مراکز کلان داده حمل‌ونقل کشور با کمک دانشگاه ترتبیت مدرس در حال انجام است.

همچنین پروژه‌هایی جهت تحلیل داده‌های موجود در این حوزه نظیر تحلیل داده‌های جمع‌آوری شده از سامانه سپهتن توسط گروه حمل‌ونقل هوشمند این ستاد تعریف و اجرایی شده است.

تاکنون با ۲۰ شرکت دانش‌بنیان برای توسعه سامانه‌ها و فناوری‌های مورد نیاز و انجام مطالعات مقدماتی آن‌ها، تفاهم‌نامه مشترک منعقد شده است. این تعداد شرکت از میان بیش از ۱۸۰ شرکت توانمند شناسایی شده در حوزه حمل‌ونقل هوشمند انتخاب شده‌اند و با توجه به ماموریت‌های تعریف شده در ستاد، فعالیت‌های جانبی نظیر امکان حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی مرتبط با حوزه کاری آن‌ها فراهم شده است.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار