دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۹۷۶
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۲
نان کشتا، یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه شمال کشور ایران استان گیلان می‌باشد. این نان خوش عطر و بو به نان خلفه و یا نان خرفه نیز معروف بوده و طرفداران بسیاری دارد. نان کشتا را در وعده صبحانه به همراه تخم مرغ و یا پنیر و گردو می‌توانید سرو کنید.

آوای خزر- نان کشتا، یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه شمال کشور ایران استان گیلان می‌باشد. این نان خوش عطر و بو به نان خلفه و یا نان خرفه نیز معروف بوده و طرفداران بسیاری دارد. نان کشتا را در وعده صبحانه به همراه تخم مرغ و یا پنیر و گردو می‌توانید سرو کنید. راحتی طبخ این نان محلی که در زمان بسیار کوتاهی نیز آماده می‌شود، باعث شده که خیلی از افراد نان کشتا را در منزل طبخ کنند.

نان کشتا، نان سنتی و خوشمزه گیلانی

از دیگر انواع نان‌های محلی و خوشمزه می‌توان به نان کماج، نان گردویی، نان قندی، نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی، نان فطایر پنیری، نان اسفناج، نان سیر و… اشاره کرد.

مواد لازم

آرد گندم: ۴ پیمانه
آرد برنج: ۲ پیمانه
کدو حلوایی: ۱ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
تخم آسیاب شده شنبلیله: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری

مراحل

ابتدا کدو حلوایی را مربع شکل برش دهید و در یک قابلمه با یک فنجان آب بگذارید بپزد.

سپس پوست آن را جدا کرده و با گوشت کوب آن را پوره کنید.

شکر، آرد گندم، آرد برنج، تخم شنبلیله و نمک را اضافه و خمیر را خوب ورز دهید.

سپس دو ساعت بگذارید تا خمیر استراحت کند.

حالا خمیر نان را به صورت گلوله‌های کوچک آماده و تقسیم کنید.

بر روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و یک گلوله خمیر را با وردنه صاف کنید.

ماهی تابه را روی حرارت کم بگذارید و بدون اینکه روغن بریزید، بعد از داغ شدن، خمیر نان را در ظرف بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید.

غذالند

انتهای پیام/ ۱۰۰۰
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار