دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۲۲۶۹
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۲
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، تحریم را تضعیف کننده ظرفیت کشورها در مین‎ زدائی دانست و تاکید کرد که آنها باید لغود شود.

به گزارش آوای خزر،، مجید تخت روانچی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که با موضوع مین‌زدایی برگزار شد، افزود: مین‎ها و سایر ادوات انفجاری باقیمانده از جنگ چالشی برای امنیت و توسعه پایدار برخی کشورها به شمار می‌روند و حفاظت از جان انسانها و فراهم آوردن شرایط امن برای فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی در اینگونه دولت‌ها مستلزم برخوداری از برنامه جامع در زمینه مین‌زدائی است.

وی ادامه داد: مین‌زدائی نیز به نوبه خود نیازمند نیروی انسانی متخصص و منابع مالی لازم و تجهیزات و امکانات فنی کافی است که متأسفانه بسیاری از کشورهای در معرض تهدید مین‎ها و سایر ادوات انفجاری باقیمانده از جنگ، از آن برخوردار نیستند. بنابراین همکاری با آنها از جمله برای تأمین منابع مالی و انتقال تجهیزات و فن‌آوری مرتبط ضروری است.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد اضافه کرد در نتیجه تجاوز صدام به جمهوری اسلامی ایران، پنج استان کشورمان به مین‎ها و سایر ادوات انفجاری باقیمانده از جنگ آلوده شد که موجب تأخیر در بازسازی، توسعه اقتصادی اجتماعی شهرها و روستاهای آسیب دیده از جنگ و بازگشت امن آوارگان و نیز شهادت یا مجرو ح شدن بسیاری از شهروندان ما شد.

تخت روانچی اظهار کرد: با این وجود و برخلاف تحریم‌های غیرقانونی آمریکا که مانع انتقال تجهیزات مین‌زدائی به ایران می شود، کشورمان با اتکا به نیروی انسانی غیرتمند خود و تجهیزات بومی و روش‌های نوین مین‌زدائی، نه تنها توانست اکثر مناطق آلوده را پاکسازی کند، بلکه شرکت‌های ایرانی فعال در زمینه مین‎زدائی، در حال همکاری با سایر کشورهای منطقه هستند.

وی همچنین از ایجاد مرکز بین‌المللی آموزش در زمینه مین‌زدائی به عنوان یکی دیگر از دستاوردهای ایران در این زمینه یاد کرد.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد با اشاره به اینکه تحریم‌ها ظرفیت ملی مین‌زدائی در کشورهای آلوده به مین‎ها و سایر ادوات انفجاری باقیمانده از جنگ را تضعیف می‌کنند، آنها را ناعادلانه و ناپذیرفتنی خواند و خواستار لغو فوری تحریم‌ها و در عوض، تسهیل دسترسی به ماشین آلات و فناوری لازم برای عملیات‌های مین‌زدائی شد.

تخت روانچی تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران آماده گسترش همکاری خود با کشورهای منطقه و فراتر از آن در زمینه مین‌زدائی، انتقال تجربیات و تبادل کارشناس، برگزاری دوره‌های آموزشی و اجرای طرح‌های مین‌زدایی است./خبرانلاین

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار