دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۲۳۰۰
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۱
یکی از این غذا‌های محبوب فلافل است که ریشه آن مربوط به کشور‌های خاورمیانه از جمله مصر و لبنان است.
فلافل اسفناج و پنیر، یک طعم متفاوت و خوشمزه
 
فلافل یک وعده غذایی کاملا گیاهی به حساب می‌آید و در رژیم غذایی گیاهخواری هم جا باز کرده است. اگر به دنبال دستوری جدید برای تهیه این غذا هستید پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه فلافل اسفناج و پنیر را دنبال کنید. با خواندن این مطلب تنها با چند تغییر در مواد اولیه تجربه‌ای متفاوت را فراهم کنید. علاوه بر این یک وعده غذایی کاملا گیاهی را نوش جان کنید که از سلامت آن مطمئن هستید. در ادامه با آوای خزر همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه فلافل اسفناج و پنیر
اسفناج ۲۰۰ گرم
پنیر سفید ۱۰۰ گرم
آرد ساده ۱۰۰ گرم
نخود بدون پوست (کنسرو نخود) ۴۰۰ گرم
زیره ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه فلافل اسفناج و پنیر

مرحله اول

برای تهیه فلافل اسفناج با پنیر ابتدا اسفناج‌ها را بشویید و داخل یک آبکش بریزید. یک کتری آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس آب جوش را روی اسفناج‌ها بریزید. صبر کنید تا اسفناج‌ها به اندازه کافی خنک شوند و آب آن‌ها داخل آبکش کاملا گرفته شود.

مرحله دوم

اسفناج‌ها را همراه نخود، پنیر سفید، زیره و آرد داخل غذاساز بریزید تا مواد کاملا مخلوط شوند. به مقدار لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. سپس مایه فلافل را داخل یک کاسه بریزید. کف دست‌هایتان را خوب آرد پاشی کنید. به کمک دست مایه فلافل را به گلوله‌هایی به اندازه یک قاشق غذاخوری تقسیم کنید. سپس روی گلوله‌ها را صاف کنید تا به شکل فلافل در بیایند.

مرحله سوم

روغن نباتی را داخل یک تابه گود یا قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. فلافل‌ها را به اندازه دو تا سه دقیقه سرخ کنید. سپس کنار قرار دهید تا خنک شوند. فلافل‌ها را همراه سس گوجه فرنگی و ترشی سرو کنید. نوش جان.

فوت و فن‌های نگهداری و طرز تهیه فلافل اسفناج و پنیر

در مرحله آب جوش ریختن روی اسفناج‌ها حتما صبر کنید تا کاملا خنک شده و خشک شوند در غیر اینصورت فلافل‌ها خیلی نرم خواهند شد و ممکن است شکل نگیرند.
برای فریز کردن می‌توانید فلافل‌ها را به صورت سرخ نشده و خام به مدت سه ماه داخل فریزر منجمد کنید. برای این کار آن‌ها را داخل کیسه فریزر ریخته، در آن را سفت ببندید تا هوا داخل کیسه جریان پیدا نکند. سپس داخل فریزر قرار دهید.
فلافل‌ها را به همان صورت سرخ شده هم می‌توانید به مدت یک هفته داخل فریزر نگهداری کنید.
 
انتهای پیام/ ۱۰۰۰

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار