دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۲۳۲۵
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۲
یک پزشک روس می‌گوید که مصرف نان تازه باعث بروز مشکل در دستگاه گوارش به ویژه معده می‌شود.

 

به گزارش آوای خزر، به نقل از العالم، دکتر ماریا چرنیایوا متخصص تغذیه در روسیه، توصیه می‌کند که به ویژه اگر در دستگاه گوارش خود دچار مشکل هستید، از نان تازه استفاده نکنید.

این متخصص اشاره کرد که نان تازه از طعم و رایحه خوبی برخوردار بوده، اما ترکیب آن با نان بیات متفاوت است و اسیدیته بالاتری دارد و هنگامی که دستگاه گوارش دچار مشکل باشد، مصرف آن ممکن است این مشکل مزمن را تشدید کند.

او افزود: با گذشت زمان، این اسیدیته و سایر خواص نان تغییر می‌کند. به طور کلی، بهترین زمان مصرف نان بعد از گذشت هشت ساعت از پخت آن است.

ماریا چرنیایوا می‌گوید: در صورت بروز مشکلات بهداشتی در دستگاه گوارش، بهتر است از نانی استفاده شود که هشت ساعت قبل، پخته شده یا بیات است تا از تشدید بیماری‌های مزمن مانند ورم معده، زخم و سایر موارد جلوگیری شود.

این پزشک متخصص اظهار کرد که نان بیات یا تست شده، از نان تازه و نرم که عطر و طعم مطبوع و خوبی دارد، برای سلامت معده مفیدتر است.

او اضافه کرد: علاقه به نان تازه مانند اعتیادی است که باعث می‌شود در مصرف این محصول خوشمزه زیاده روی کنیم. بیش از حد از نان تازه استفاده می‌کنیم؛ زیرا طعم آن خوشمزه است. این علاقه مانند اعتیاد به یک ماده مخدر و اشتیاق به شیرینی جات است.

چرنیایوا تاکید کرد که اغلب از این مزیت نان تازه در سوپرمارکت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ به گونه‌ای که آن‌ها نان را داخل فروشگاه می‌پزند تا رایحه نان‌های مختلف تازه پخته شده خریداران بیشتری را به خود جلب می‌کند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار