دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۲۳۹۰
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۲
سازمان فضایی آمریکا (ناسا) اعلام کرد: سیارکی بزرگ به اندازه سه برابر یک اتوبوس دو طبقه، روز شنبه از فاصله ۱۵۹ هزار مایلی (۲۵۵ هزار و ۸۸۵ کیلومتری) زمین عبور کرد.

ناسا؛ عبور سیارکی بزرگ از نزدیکی زمین

به گزارش آوای خزر، به نقل از روزنامه دیلی میل، این سنگ فضایی با طول ۳۲.۹۱ متر(۱۰۸ فوت) که ۲۰۲۱ GT۳ نام دارد، روز شنبه ۱۰ آوریل (۲۱ فروردین) از نزدیکی زمین عبور کرد و حدود ساعت ۲۲ به وقت انگلیس در نزدیک ترین فاصله با زمین قرار داشت.

ناسا پیش از این اعلام کرده بود که هیچ تهدید مستقیمی برای برخورد این سیارک با زمین وجود ندارد؛ زیرا در نزدیک ترین موقعیت، فاصله آن با زمین بسیار دور خواهد بود. این سیارک در نزدیک ترین حالت به زمین ۱۵۹ هزار مایل  (۲۵۵ هزار و ۸۸۵ کیلومتر) با سیاره ما فاصله داشت که در مقایسه می توان به فاصله زمین با ماه اشاره کرد که تقریبا حدود ۲۳۸ هزار و ۹۰۰ مایل (۲۸۴ هزار و ۴۷۲ کیلومتر) است.

این سنگ فصایی که با سرعت ۵۴ هزار مایل در ساعت (۸۶هزار و ۹۰۴ کیلومتر در ساعت) از نزدیکی زمین عبور کرد، بسیار کم نور بود؛ بطوری که به جز با بزرگترین تلسکوپ های حرفه ای امکان مشاهده آن وجود نداشت.

این سنگ فضایی در سفر خود به دور خورشید از مسیر مداری مریخ ، زمین ، زهره و عطارد عبور می کند و یک خطر بالقوه برای برخورد با همه آنها وجود دارد؛ اگرچه در این مسیر به تنها سیاره ای که نزدیک می شود، زمین بود. این سنگ فضایی که برای اولین بار در ۶ آوریل سال ۲۰۲۱ شناسایی شد، هر ۶۵۰ روز یک بار به دور خورشید می چرخد.

GT۳ به عنوان یک جرم نزدیک زمین (NEO) طبقه بندی می شود که خطر بالقوه برای برخورد با زمین دارد، با این حال هر جرمی که فاصله آن با زمین ۱.۳ برابر فاصله زمین تا خورشید باشد نیز در دسته اجرام نزدیک به زمین قرار می گیرد.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها