دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۲۶۷۶
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۸
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا عنوان کرد؛
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، به تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور پرداخت.

به گزارش آوای خزر، علیرضا رئیسی، روز شنبه بیست و هشتم فروردین ۱۴۰۰، در پایان جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، به تشریح تصمیمات ستاد پرداخت.
وی با اشاره به موضوع واکسیناسیون در کشور، گفت: یکی از واکسن‌ها در آستانه ورود به فاز سه است. مؤسسه رازی در آستانه ورود به فاز دو است و انستیتو پاستور هم در آستانه ورود به فاز سه است.


رئیسی ادامه داد: اما تا کنون ۴۲۰ دوز واکسن از روسیه، ۶۵۰ دوز از چین، ۱۲۵ هزار دوز از هند و ۷۰۰ هزار دوز از کره جنوبی وارد کرده ایم.


وی افزود: تا کنون یک میلیون و ۸۹۵ هزار دوز واکسن وارد کرده ایم و حدود ۵۰۰ هزار نفر در کشور واکسن زده اند.


رئیسی گفت: پیش بینی می‌کنیم ظرف یک هفته تا ۱۰ روز آینده فاز اول واکسیناسیون که شامل کادر بهداشت و درمان و گروهی از بیماران صعب العلاج و زمینه‌ای است، به پایان برسد.


سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه به روند شیوع بیماری و رعایت پروتکل‌ها اشاره کرد و افزود: متأسفانه میزان رعایت پروتکل‌ها خوب نیست و همچنان در سطح ۵۸.۵ درصد رعایت پروتکل‌ها قرار داریم.


وی با اعلام اینکه ۶ استان بیشترین نقض کنندگان ترددها در شهرهای قرمز بوده اند، گفت: ۷۱ درصد نقض ترددها در استان‌های اصفهان، البرز، مازندران، فارس، همدان و آذربایجان شرقی گزارش شده است.


رئیسی با اعلام اینکه ۶ استان در مناطق نارنجی نیز بیشترین نقض کنندگان ترددها بوده اند، افزود: ۷۳ درصد نقض ترددها در شهرهای نارنجی شامل استان‌های اصفهان، البرز، فارس، آذربایجان شرقی، همدان و خوزستان بوده است.


وی با اشاره به نقض ممنوعیت ترددهای شبانه در مناطق قرمز، ادامه داد: متأسفانه در بحث نقض ممنوعیت ترددهای شبانه، استان تهران قرار دارد و به دنبال آن، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، گیلان و فارس، ۶۶ درصد نقض ممنوعیت ترددهای شبانه را شامل شده اند.


سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در عین حال به ۶ استان کشور که بیشترین رعایت ممنوعیت‌های کرونایی را داشته اند، اشاره کرد و گفت: خوزستان، استان مرکزی، یزد، آذربایجان شرقی، لرستان و گیلان، با رعایت ۷۰ درصد پروتکل‌ها، بیشترین همراهی را داشته اند.


وی با اعلام اینکه در حال حاضر ۲۵۷ شهر قرمز و ۱۲۹ شهر نارنجی داریم، افزود: در شرایط کنونی ۵۱ شهر زرد و ۱۱ شهر آبی داریم که وضعیت جدید رنگ بندی شهرها روز دوشنبه پیش رو مجدداً بازبینی می‌شود.
انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار