قاچاق حیات وحش در کشور رتبه سوم را دارد

به گزارش آوای خزر، رضا ناهیدی کارشناس محیط زیست با اشاره به اینکه قاچاق حیات وحش در کشور رو به افزایش است، اظهار کرد: متاسفانه بعد از قاچاق اسلحه و مواد مخدر، قاچاق حیات وحش در کشور رتبه سوم را دارد و سازمان محیط زیست به این موضوع چندان توجهی ندارد.

او در ادامه بیان کرد: قاچاق حیات وحش موضوع جدیدی نیست و تا زمانی که افرادی هستند که طرفدار نگهداری از گونه‌های خاص در منزل هستند و با آن‌ها برخورد نمی‌شود و این موضوع ادامه دار خواهد بود.

این کارشناس محیط زیست تصریح کرد: فضای مجازی پر شده از صفحاتی که اقدام به تبلیغ و خرید و فروش حیوانات و پرندگان نادر می‌کنند و خواهان زیادی هم دارند.

ناهیدی تشریح کرد: مبارزه با این جرم تنها با همکاری سازمان محیط زیست کشور و پلیس محقق خواهد شد و امیدواریم تا هر چه سریع‌تر شاهد اقدامات خوبی در این امر باشیم./باشگاه خبرنگار

انتهای پیام/1005

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *