

طرز تهیه کلمپه
ابتدا تخم مرغها را همراه با هل و وانیل خوب بزنید و سپس شکر را اضافه
کنید و به زدن ادامه دهید. سپس آرد را اضافه کنید و با قاشق یا دست به خوبی
مواد را مخلوط کنید.
شیر را اضافه کنید تا خمیر یکدست و لطیفی به دست بیاید. سپس روی خمیر را بپوشانید و کنار بگذارید.
مغز گردو را ریز (نه له) کنید و مواد مورد نیاز برای وسط کلمپه را مخلوط کنید.
خمیر را با وردنه روی یک سطح صاف باز کنید و با یک لیوان، دایرههای هماندازهای را از خمیر جدا کنید.
مواد میانی را به شکل گلولههای کوچک در بیاورید و گلوله را با دست فشار دهید تا یک دایره صاف شود. سپس آن را روی خمیر بگذارید.
لایه دیگری از خمیر را روی آن قرار دهید، مثل قطاب دور آن را بپیچید و
با قالب مخصوص کلمپه، روی آن را حالت دهید. سپس کمی پودر پسته را روی آن
بپاشید. میتوانید روی کلمپهها را با برس زعفران آب شده بکشید تا
خوشرنگتر شوند.
بعد از آماده شدن شیرینیها با کمک طرز تهیه کلمپه که با شما در میان
گذاشتیم، آنها را در سینی فر بچینید و در فری که با دمای ۱۸۰ درجه
سانتیگراد گرم شده بگذارید. کلمپه شما بعد از ۱۵ دقیقه آماده خواهد بود.
انتهای پیام/1000
برچسبها :