دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۷۴۸
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۱
دانشمندان آلمانی می‌گویند زیاده روی در مصرف شیر می‌تواند تاثیرات منفی بر سلامت بدن داشته باشد.
به گزارش آوای خزر، به نقل از اسلش گیر، استفاده از شیر و لبنیات یکی از مواردی است که همواره متخصصان تغذیه به افراد توصیه می‌کنند. با این حال، زیاده روی در مصرف شیر گاهی می‌تواند نتایج معکوسی روی سلامتی بدن داشته باشد.

بر این اساس، تحقیقات جدید دانشمندان نشان می‌دهد مصرف شیر می‌تواند سلامتی بدن را به مخاطره بیاندازد. این موضوع به خصوص با افزایش سن تشدید می‌شود و این در حالی است که مصرف فرآورده‌های لبنی تخمیر شده مانند ماست و کِفیر (نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر و دانه‌های کفیر) می‌تواند باعث تقویت سلامتی شود.

دانشمندان آلمانی در تحقیقات جدید خود به بررسی چرایی تاثیرات منفی شیر پاستوریزه غیرتخمیر شده بر سلامت بدن و نیز تاثیرات مثبت شیر تخمیر شده پرداختند همچنین محققان سوئدی به دلیل آنکه مصرف سرانه شیر در این کشور بالاست، تحقیقاتی در این زمینه انجام دادند.

پژوهشگران می‌گویند محصولات لبنی تخمیر شده مانند ماست دارای باکتری‌های لاکتیک اسید هستند که باعث کاهش میزان گالاکتوز و اگزوزوم شیر شده و در فرآیند متابولیسم (سوخت و ساز) آمینو اسید‌های زنجیر‌ه‌ای منشعب شده را می‌شکنند؛ در واقع این مواد با تاثیر بر "میکرو آر ان ای"‌ها باعث تاثیرات منفی بر سلامتی می‌شوند.

محققان تاکید دارند این پژوهش رابطه میان مصرف لبنیات تخمیر شده و سلامتی بدن را نشان می‌دهد؛ همچنین یافته‌ها بر تحقیقات پیشین مبنی بر زیاده روی در مصرف شیر و تاثیر مخرب آن بر سلامتی صحه می‌گذارد. برای مثال، زیاده روی در مصرف شیر می‌تواند باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه شود.

با این حال، دانشمندان علوم تغذیه تاکید دارند گرچه زیاده روی در مصرف شیر و لبنیات تخمیر نشده می‌تواند تاثیرات منفی بر سلامتی و طول عمر داشته باشد، اما افراد نباید به طور کلی مصرف آن‌ها را قطع کنند.

بهتر است رابطه‌ای متعادل میان مصرف لبنیات تخمیر شده مانند ماست و سایر فرآورده‌های لبنی برقرار کنید. کلسیم موجود در شیر باعث تقویت استخوان‌ها به ویژه در افراد کهنسال که در خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار دارند، می‌شود.

با این حال، به افرادی که از تصلب شرایین و بیماری‌های قلبی – عروقی رنج می‌برند توصیه می‌شود در مصرف شیر و فرآورده‌های لبنی زیاده روی نکنند؛ همچنین تحقیقات نشان داده است زیاده روی در مصرف شیر در افرادی که از نارسایی کلیه و به ویژه سنگ کلیه رنج می‌برند می‌تواند باعث تجمع کلسیم در نفرون‌ها شود.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار