دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۸۳۱
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۰
لوبیا سبز دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است که خرید آن در همه فصول امکان پذیر نیست بدین منظور می توانید برای نگهداری طولانی مدت لوبیا سبز آن را فریز کنید.

به گزارش آوای خزر،  لوبیا سبز دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است و بهترین جایگزین برای گوشت است. لوبیا سبز سرشار از ویتامین C ، K ، B1 ، A ،آهن، کلیسی، فسفر، منگنز و فیبر، پتاسیم، فولات، منیزیم، ویتامین، مس،پروتئین، امگا 3 و نیاسین می باشد. بهترین زمان برای تهیه لوبیا سبز، فصل تابستان است، بنابراین برای داشتن لوبیا سبز در سایر فصول بهتر است با روش های نگهداری از آن آشنا باشید. فریز کردن لوبیا سبز یکی از روش های نگهداری طولانی مدت است که در این قسمت به آن می پردازیم.

لوبیا سبز

روش های فریز کردن لوبیا سبز

در تمام روش ها باید از لوبیا سبز تازه و ترد که دارای سطحی یکنواخت و سفت است استفاده نمائید. همچنین هنگام خرید، لوبیاهای سبز، کوچک و باریک را انتخاب کنید. برای فریز کردن و نگهداری از لوبیا سبز 3 روش وجود دارد:

1. بلانچ کردن:

ابتدا لوبیا سبزها را تمیز بشوئید و سر و ته آن را با استفاده از چاقو یا قیچی جدا کنید. سپس لوبیا سبز را به ابعاد دلخواه خرد نمائید. به طور مثال برخی افراد برای تهیه لوبیا پلو ترجیح می دهند که قطعات لوبیا سبز کوچک باشد و خوراک لوبیا سبز را با قطعات بزرگتر طبخ می کنند. بعد از خرد کردن، لوبیا سبز را به مدت دو دقیقه درون ظرف پر از آبی که در حال جوشیدن است بریزید. توجه داشته باشید زمان پخت نباید بیش از دو دقیقه باشد زیرا در اثر حرارت زیاد لوبیا سبزها له خواهند شد.

بلانچ لوبیا

در این مدت ظرفی را پر از آب یخ کنید. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و درون آبکش خالی کنید، لوبیا سبزها را بلافاصله درون آب یخ بریزید.مدت زمان حرارت دیدن لوبیا سبزها به اندازه ای نیست که خواص و ویتامین های آن از بین برود. بلانچ کردن موجب حفظ طعم و رنگ لوبیاسبز می شود. در واقع روش بلانچینگ با از بین بردن آنزیم های مضر موجود در لوبیا سبز مانند پروتئاز (تجزیه کننده پروتئین) و لیپاز (تجزیه کننده چربی)، موجب حفظ ویتامین های موجود در لوبیا سبز به خصوص ویتامین های گروه B و C را به مدت طولانی تری در حالت انجماد می شود. ‌

بعد از دو دقیقه لوبیا سبزها را از آب یخ خارج کرده و دوباره در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. بعد از خشک شدن کامل، آنها را درون کیسه فریزر یا زیپ کیپ بسته بندی کنید و هوای اضافی آنها را بگیرید. بلانچینگ برای سبز ماندن باقالی مازندرانی و نخود فرنگی نیز کاربرد دارد.

لوبیا سبز بلانچ

2. فریز کردن لوبیا سبز به صورت خام:

لوبیا سبز را می توان به صورت خام نیز بسته بندی و منجمد کرد. مانند روش قبل لوبیا سبزها را شسته و سر و ته آنها را جدا کنید، سپس روی یک پارچه نخی و تمیز پهن کنید تا به طور کامل خشک شوند. در مرحله بعد لوبیا سبزها را در ابعاد دلخواه برش بزنید و در نهایت در کیسه های فریزر یا زیپ کیپ بسته بندی کنید.

3. فریز کردن لوبیا سبز پخته شده با گوجه:

به ازای هر 2 کیلو لوبیا سبز، به یک کیلو گوجه فرنگی نیاز است. لوبیا سبز هارا پس از شستشو، در اندازه های دلخواه برش دهید. گوجه فرنگی را نیز شیته و رنده کنید یا در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره در بیاید.

لوبیا سبز با گوجه

در یک قابلمه بزرگ لوبیا سبز را به همراه گوجه فرنگی ریخته و با حرارت کم تفت دهید. هر چند وقت یکبار لوبیا سبزها را هم بزنید، پس از تغییر رنگ لوبیا سبز، حرارت را خاموش کنید تا خنک شود؛ سپس در اندازه های مورد نیاز با استفاده از کیسه فریزر یا زیپ کیپ بسته بندی کنید.

نکات مهم برای فریز کردن لوبیا سبز :

لوبیا سبزهایی که با روشهای ذکر شده در فریزر نگهداری می کنید می توان تا 6 ماه استفاده کرد. نگهداری لوبیا سبز بیش از این زمان موجب از بین رفتن مقداری از ویتامین C و اسید فولیک می شود و طعم و مزه آن را نامطلوب و تند خواهد شد، بنابراین بهتر است لوبیا سبز را به اندازه مورد نیاز برای یک الی 6 ماه تهیه و فریز کنید.

هنگام پخت لوبیا سبز می توانید مقداری جوش شیرین اضافه کنید تا رنگ آن سبز بماند.

توجه داشته باشید که لوبیا سبز که از حالت انجماد خارج می شود، باید در اسرع وقت مصرف شود.

هنگام بسته بندی حتما هوای داخل کیسه فریزر را خارج کنید تا موجب فاسد شدن آن نشود./چاره دان

انتهای پیام/1005

برچسب ها: فریزکردن ، لوبیا سبز
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
نظرسنجی
«اگر در انتخابات شرکت می کنید»، لطفاً به این پرسش پاسخ دهید که به چه کسی رأی خواهید داد؟
سعید جلیلی
محسن رضایی
سید ابراهیم رئیسی
علیرضا زاکانی
سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی
محسن مهرعلیزاده
عبدالناصر همتی
آخرین اخبار