دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۴۲۵۶
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۵
وزیر آموزش‌وپرورش مراقبت حداکثری از سلامت دانش آموزان را اولویت اصلی وزارت آموزش‌وپرورش، مدیران و معلمان در برگزاری امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم دانست.

به گزارش آوای خزر، به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، محسن حاجی میرزایی در خصوص نحوه برگزاری امتحانات پایان سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹، اظهار کرد: در شرایط شیوع کرونا و به دلیل حفظ سلامت دانش آموزان، با مشورت ستاد ملی کرونا، تصمیم به برگزاری امتحانات ۱۰ پایه تحصیلی به‌صورت غیرحضوری گرفته شد و تنها امتحانات پایان سال تحصیلی در دو پایه نهم و دوازدهم به دلیل حساسیت این دو پایه، به‌صورت حضوری برگزار می شود.

حاجی میرزایی با اشاره به اهمیت برگزاری امتحانات حضوری در پایه نهم، گفت: پایه نهم تحصیلی، به‌عنوان پایان دوره متوسطه اول و ورود دانش‌آموز به رشته تحصیلی تخصصی‌تر، نقش مهمی در آینده آن‌ها خواهد داشت. نمره کسب‌شده در آزمون‌های پایانی سال نهم دانش آموزان، می‌تواند مسیر زندگی آینده آنان را تعیین کند لذا برای جلوگیری از تضییع حقوق دانش آموزان با تأیید ستاد ملی کرونا، تصمیم به برگزاری امتحانات پایانی در پایه نهم به‌صورت حضوری تصمیم گیری شد.

وزیر آموزش‌وپرورش افزود: برای اطمینان بخشی به خانواده‌ها و کاهش اضطراب دانش آموزان، حوزه‌های امتحانی پایه نهم، همان مدرسه‌ای در نظر گرفته شده است که دانش‌آموز در آن مشغول به تحصیل بوده اند. در حال حاضر ۲۶ هزار مدرسه در دوره اول متوسطه وجود دارد که هر مدرسه به‌عنوان یک حوزه امتحانی، برای برگزاری امتحانات پایان سال تحصیلی دانش آموزان در نظر گرفته‌شده است و با رعایت کامل دستورالعمل و رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مدیر، معلم و دانش آموزان، این آزمون‌ها در حال برگزاری است.

وی در خصوص برگزاری امتحانات نهایی در پایه دوازدهم، تصریح کرد: آزمون پایه دوازدهم، باید یک آزمون برابر و یکسان باشد تا در آن صلاحیت همه دانش آموزان به‌درستی سنجیده شود. نتایج آزمون پایه دوازدهم ۳۰ درصد در تعیین نتایج کنکور، نقش دارد و بنابراین باید این آزمون هم با دقت بیشتری برگزار شود.

 

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار