به گزارش آوای خزر، در این مطلب نحوه خشک کردن سبزی در مایکروویو را به شما آموزش میدهیم.
سبزی تازه را تمیز کنید و بشویید (برگهای سبزی را از ساقه جدا کنید)، سبزیها را روی پارچه تمیزی پهن کنید تا رطوبت سبزیها گرفته شود. (روی برگ سبزی هیچ اثری از رطوبت نباشد، در غیر این صورت رنگ سبزی پس از خشک کردن سیاه خواهد شد) تکهای دستمال کاغذی روی بشقاب بگذارید و سبزی را روی دستمال پهن کنید (سعی کنید سبزیها روی هم قرار نگیرند)، ماکروفر را روی حداکثر قدرت قرار دهید سپس بشقاب را داخل ماکروفر بگذارید.
حدود ۱-۲ دقیقه زمان برای خشک شدن سبزی زمان لازم اســت (هر ۱۰ ثانیه در ماکروفر را باز کنید و سبزی را زیر و رو کنید)، پس از این مدت زمان سبزی خشک را با دست خرد کنید و داخل ظرف بریزید، این روش برای خشک کردن انواع سبزیها کاربرد دارد.
۱- اگر سبزیها را خود در خانه پرورش میدهید، بهتر است صبح زود بعد از خشک شدن شبنم و قبل از آن که گرمای خورشید عطر و طعم سبزی را بیرون بکشد، اقدام به چیدن سبزی کنید.
۲- سبزیها را خوب شسته و بگذارید آب آن داخل آبکش برود.
۳- در مرحله بعد، آن را حداقل یک ساعت روی یک حوله کاغذی بگذارید تا در هوای آزاد خشک شود.
۴- دو لایه دستمال کاغذی ضخیم روی سینی مایکروویو پهن کنید. سبزی را به صورت لایه نازک روی آن بگذارید. با دو لایه دیگر دستمال کاغذی روی سبزی را بپوشانید.
۵- مایکروویو را دو دقیقه روی حرات زیاد قرار دهید. به سبزیها نگاه کنید تا گرمای دستگاه و روغن گیاه باعث اشتعال نشود. بعد از دو دقیقه میزان خشک شدن سبزیها را چک کنید. در صورتی که خوب خشک شده باشد، بین دو انگشت خرد میشود. در غیر اینصورت، سبزیها را داخل دستگاه جابهجا کنید و ۳۰ ثانیه دیگر حرارت دهید.
۶- سبزی را از مایکروویو بیرون آورید. بگذارید روی دستمال کاغذی روی اپن خنک شود. سپس داخل ظرف مناسب بریزید.
برچسبها :