دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۴۷۱۷
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۶:۴۰

به گزارش آوای خزر، برنج غذایی اساسی در سراسر جهان است به ویژه در کشورهای آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین. برخی ترجیح می‌دهند برنج خود را در حالی که تازه و گرم است بخورند اما بهتر است بدانید که برخی از دستورالعمل ها مانند سالاد برنج یا سوشی با استفاده از برنج سرد تهیه می‌شوند. با این وجود ممکن است از خود بپرسید که آیا خوردن برنج سرد بی‌خطر است؟

محتوای نشاسته مقاوم در واقع توسط معده به خوبی هضم نمی‌شود. این نوع نشاسته به ترتیب در برنج پخته شده و دوباره گرم شده و برنج پخته شده و سرد شده بیشتر است و برنج یکبار پخته شده کمترین میزان نشاسته را دارد. این نشاسته‌ها در نهایت توسط باکتری‌های مفید روده تجزیه می‌شوند.

این نوع نشاسته اشتهای شما را کنترل می‌کند و به عنوان هورمون های کنترل کننده دیابت و چاقی نیز شناخته می‌شوند. خوردن برنج سرد یا گرم شده خطر مسمومیت غذایی باسیلوس سرئوس را افزایش می‌دهد که ممکن است باعث گرفتگی شکم، اسهال یا استفراغ در طی ۱۵ تا ۳۰ دقیقه از زمان بلع آن شود.

این نوع باکتری در خاک موجود است و برنج را آلوده می‌کند؛ همچنین دارای غلافی است که حتی اگر برنج دردمای بالایی نیز پخته شود بازهم زنده می‌ماند. اگر شما برنج را در دمای اتاق خنک کنید رشد این باکتری بیشتر می‌شود.

هر کسی که برنج آلوده مصرف کند ممکن است مسمومیت غذایی پیدا کند اما کسانی که دارای سیستم ایمنی آسیب دیده یا ضعیف هستند مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار ممکن است بیشتر در معرض خطر عفونت باشند. 

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار