به گزارش آوای خزر، هرچه میوه‌‎های هندوانه و طالبی خوشمزه و خوش‌عطر هستند، تفاله‎ و تخم‌شان بدبوست و در مدت زمان بسیار کوتاهی می‌‎تواند چنان بویی در سطل زباله تولید کند که حتی یک لحظه هم نتوانید از کنار آشپزخانه رد بشوید. چاره چیست؟ وقتی هندوانه و طالبی را نوش‌جان کردید، بروید سراغ پوست و تخم‌ها. اول قسمت داخلی پوست‌شان را با قاشق بتراشید و بگذارید توی یخچال که خنک شود و بعد بزنید بر بدن. پوست‌‎ها را هم بگذارید توی سینی جلوی پنجره یا توی بالکن تا حسابی آفتاب بخورد و خشک بشود. وقتی مامان یا بابا این میوه‌‎ها را قاچ می‎‌کنند، از آن ها بخواهید که تخم‌‎های میوه را در یک ظرف جداگانه بگذارند تا آن‌ها را هم زیر نور آفتاب خشک کنید. اگر این تخم‌‎ها را خوب بشویید و بگذارید خشک شوند، بعد می‎‌توانید با آن‌ها تخمه شور درست و موقع تماشای فیلم و فوتبال نوش‌‏جان کنید. به همین راحتی با انجام دادن تکنیک تراشیدن پوست میوه و خشک کردن آن و تخم هایش می‌توانید دوتا خوراکی خوشمزه دیگر برای خودتان مهیا کنید و همزمان جلوی تولید بوی بد و شیرابه‎‌ای را که بعد از انداختن اضافات میو‌ه‌‎ها به سطل زباله ایجاد می‎‌شود، بگیرید. این شیرابه‌‎ها بدجوری برای سیاره ما خطرناک هستند و آلودگی‎‌های جبران‌ناپذیری را ایجاد می‌کنند. پس باید مراقب باشیم زباله‌‎ها آبدار و خیس نباشند./تیبان

انتهای پیام/۱۰۰۵