دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۲۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۳
متاسفانه در کشور اهداف کوتاه مدت بر منافع بلند مدت غالب شده است و ما حاضر هستیم که برای تولید چهار کیلو مواد غذایی محیط زیست را قربانی کنیم.

به گزارش آوای خزر، رییس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن انتقاد از تصمیمات ضد محیط زیستی برخی سیاستگذاران و تصمیم‌گیران گفت: بدون حفظ محیط زیست کشور قادر به ادامه حیات نیست.

عیسی کلانتری امروز در مراسم رونمایی از سند برنامه ارتقای فرهنگ حفاظت از محیط زیست که به‌صورت آنلاین برگزار شد، اظهار کرد: انسان برای ادامه حیات خود به طبیعت نیازمند است. مقام معظم رهبری نیز فرموده‌اند که محیط زیست مسئله این دولت و آن دولت و این نسل و آن نسل نیست.

وی ادامه داد: متاسفانه در کشور اهداف کوتاه مدت بر منافع بلند مدت غالب شده است و ما حاضر هستیم که برای تولید چهار کیلو مواد غذایی محیط زیست را قربانی کنیم.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه آخرین گزارش‌های سازمان زمین‌شناسی بیانگر این است که به‌طور متوسط کشور سالانه ۲۵۰ میلیمتر نشست می‌کند، گفت: این مشکلات ناشی از تصمیم‌گیری‌های غلط است.مسائلی ازجمله کاهش منابع آب، فرسایش خاک، فرسایش ژنتیک و... غیرقابل جایگزین هستند.

وی در ادامه گفت: زمانی بیرجند شهر تمیز کشور بود اما الان مشهد و تبریز نیز به جمع شهرهای تمیز اضافه شده است. این مسئله نشان می‌دهد که توسعه فرهنگ عمومی در مسائل محیط زیستی اثرگذار است.

معاون رییس جمهوری در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه کاش همانگونه که مردم از راهنمایان محیط زیست تبعیت می‌کنند، سیاستگذاران نیز این گونه باشند، اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه آمده است که کشور ۹۵ درصد در تولید محصولات کشاورزی خودکفا باشد. این یعنی بیلان منفی آب سه برابر امروز شود.

کلانتری افزود: از این‌رو ما نیاز داریم که به موازات فرهنگسازی برای مردم برای سیاستگذاران و تصمیم‌گیران هم فرهنگسازی کنیم. در سال ۱۹۷۰ غرب تصمیم گرفت که صنایع آلاینده را برای حفظ محیط زیست خود به کشورهای شرقی ارجاع دهد. در این زمان ایران نیز به‌دنبال مهد توسعه صنعت شدن بود.

وی با اشاره به اینکه در این جریان از این نکته غفلت شد که محیط زیست کره زمین به هم پیوسته است و اگر مزرعه‌ای در عراق رها شود، گرد و غبار آن تا ایران خواهد آمد و از ایران به سمت چین خواهد رفت، گفت: از سوی دیگر آب شدن یخ‌های قطبی کشورهای ساحلی را زیر آب خواهد برد.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه ما جزو ۱۰ کشور اول تولید کننده گازهای گلخانه‌ای هستیم و اجلاس پاریس را نیز نپذیرفته‌ایم، تصریح کرد: رهبر انقلاب از ۲۵ سال پیش در سخنرانی‌های خود بر این موضوع تاکید کرده‌اند که شدت انرژی باید در کشور کاهش یابد. این یعنی انرژی کمتری باید در کشور مصرف شود و از آلودگی کره زمین جلوگیری کنیم.

وی ادامه داد: ما باید بتوانیم فرهنگی که برای عموم مردم در حفاظت از محیط زیست را در نظر گرفته‌ایم در سر سیاست‌گذاران هم فرو ببریم و بگوییم که بدون حفظ محیط زیست کشور قادر به ادامه حیات نخواهد بود.

کلانتری در بخش دیگری از این مراسم با بیان اینکه ۴۰ سال پیش ۱۳۲ میلیارد متر مکعب آب تجدیدپذیر در کشور داشتیم و اکنون ۴۰ میلیارد مترمکعب آب تجدیدپذیر کشور کاهش یافته است، اظهار کرد: این یعنی توجهی به توسعه پایدار نداریم و توسعه پایدار را شوخی گرفته‌ایم.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست در پایان گفت: مردم متوجه می‌شوند که باید برای ادامه زندگی فرزندانشان در این سرزمین به حفظ محیط زیست توجه کنند. ما نیاز داریم که این توجه را به تصمیم‌گیران نیز منتقل کنیم تا منافع بلند مدت کشور قربانی نشود.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار