دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۲۶۱
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۹
رئیس پلیس آگاهی ناجا گفت: برخی پرونده‌های جنایی در ایران در سکوت خبری می‌مانند و بازتاب رسانه‌ای نمی‌یابند. مثلا پدری که مدتی پیش دختر خردسالش را ساتوری کرد، اصلا در رسانه‌ها بازتاب پیدا نکرد.

به گزارش آوای خزر، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار محمد قنبری رئیس پلیس آگاهی ناجا اظهار کرد: چندی پیش در یکی از استان ها یک مرد، دختر ۷ساله خود را با ساتور به ۴۰ قسمت تقسیم کرد. در حالی که اصلا بازتاب رسانه‌ای پیدا نکرد.

سردار قنبری با بیان این که اخبار مربوط به پرونده‌هایی جنایی تهران نسبت به سایر استان‌ها بازتاب گسترده‌تری دارد، گفت: متاسفانه علیرغم انعکاس گسترده رسانه ها و پرداختن به پرونده‌های جنایی به دلیل تحریک حس کنجکاوی و جذب مخاطب، پس از اینکه این دست پرونده ها در جریان رسیدگی و نتیجه‌گیری قرار می گیرد، گویی موضوع دیگر به فراموشی سپرده می شود و کسی دیگر به آن نمی‌پردازد. یا از من نوعی یا کارشناس سوال نمی شود که علت و ریشه این مسئله چیست؟ یا به این محورها پرداخته نمی‌شود که «پیامد ها و تاثیرات منفی نشر گسترده این سوژه‌های جنایی بر افکار عمومی و جامعه به لحاظ روانشناختی یا جامعه‌شناختی چیست؟»

رئیس پلیس آگاهی ناجا اضافه کرد: وقتی فردی به پلیس مراجعه می‌کند، برای ما فرقی نمی‌کند او وابسته به یک نهاد و جایگاه خاصی باشد. ما خود را خادم همه مردم می دانیم و در عمل هم اثبات کرده‌ایم.

سردار قنبری ادامه داد: یک نکته که وجود دارد، گویی پرونده‌های مربوط به اشخاص معروف بازتاب بیشتری پیدا می‌کند و این باعث می‌شود شائبه‌هایی در مورد روند پیگیری از سوی پلیس برای شهروندان پیش آید. به طور مثال در پرونده ای که اتفاقا یکی از ورزشکاران مالباخته بود، همزمان با آن پرونده، ۴۰ مورد سرقت دیگر از سارق مورد نظر کشف شد، اما هیچ رسانه‌ای به این موضوع نپرداخت.

رئیس پلیس آگاهی ناجا اضافه کرد: برخی مواقع رسانه‌ها و شبکه های اجتماعی برای جذب مخاطب بیشتر روی پرونده های مربوط به هنرمندان و افراد مشهور مانور گسترده‌تری می دهند.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: فرزندکشی ، قتل
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها