دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۷۴۹
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۸
نخودپلو یکی از پلوهای مخلوط خوشمزه فصل است که کشورها و مناطق مختلف، آن را به روش خاص خود می‌پزند. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوش‌طعم آموزش داده شده است.

به گزارش آوای خزر، این پلوی مخلوط در کشور مکزیک نیز پخته می‌شود ولی تفاوت اصلی آن با نخودپلوهای ایرانی، طعم تند آن است که شما می‌توانید میزان تندی آن را با کم کردن مقدار فلفل پیشنهادی در مواد لازم کم کنید؛ در غیر این صورت، نخودپلو را با همان تندی مکزیکی میل کنید.

  مواد لازم (برای ۴ نفر)

گوجه‌فرنگی؛ نیم‌کیلوگرم

روغن زیتون؛ ۲ قاشق سوپ‌خوری

پیاز؛ یک عدد متوسط (نگینی خرد شود)

سیر؛‌ ۲ حبه (له شده)

برنج؛ ۲ و نیم پیمانه

آب جوشیده؛ ۳ پیمانه

قرص عصاره سبزیجات؛ یک و نیم پیمانه

نمک؛ به مقدار لازم

فلفل قرمز خشک شده؛ ۳ عدد

نخود سبز یا نخود زرد؛ ۱۵۰ گرم

پودر فلفل سیاه؛ کمی

  آشنایی با روش تهیه نخودپلوی مکزیکی

۱ - برنج را در مقداری آب و نمک بریزید و چند ساعت خیس کنید. در این فاصله گوجه‌فرنگی‌ها را نیز شسته و در غذاساز یا مخلوط‌کن خرد کنید تا به سسی آب‌دار تبدیل شود. سپس روغن زیتون را در تابه‌ای بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. نخودفرنگی را هم در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب بپزید.

2 - سس گوجه را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق‌گاز قرار دهید تا آب آن کمی کشیده شود؛ سپس همراه با آب جوشیده، قرص عصاره سبزیجات و نخودفرنگی پخته داخل قابلمه‌ای حاوی برنج خیس‌خورده بریزید.

۳- نمک، فلفل قرمز و سیاه و همچنین سیر داغ و پیاز داغ را نیز به این مخلوط اضافه کنید و روی اجاق‌گاز قرار دهید. حالا کمی صبر کنید تا بر اثر حرارت، آب برنج تمام شود.

۴- در پایان دم‌کنی را روی قابلمه قرار دهید و بعد از نیم ساعت، این کته مخلوط را میل کنید./همشهری آنلاین

انتهای پیام/1005

برچسب ها: مکزیکی ، نخودپلو
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار