دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۹۸۱
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۴
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که شاهد رشد ناخن به درون گوشت پا بوده باشید. این موضوع می‌تواند بسیار دردناک باشد. در حقیقت همزمان با رشد ناخن و فرو رفتن بیشتر آن به گوشت، بر شدت درد فرد افزوده می‌شود.

به گزارش آوای خزر، دانشمندان آمریکایی می‌گویند زمانی شرایط بدتر می‌شود که بدانیم با شکافی که ناخن در پوست پا ایجاد می‌کند، باکتری‌ها و عوامل بیماری زا می‌توانند وارد آن شده و باعث بروز عفونت شوند. این موضوع می‌تواند گستردگی درد را بیشتر کند. به طور معمول رشد ناخن به درون گوشت پا همراه با قرمزی، تورم، گرم شدن آن منطقه و درد همراه است.

دلایل زیادی می‌تواند باعث بروز پدیده ناخن فرو رفته در گوشت پا شود. اصلی‌ترین این دلایل شامل موارد ذیل می‌شود:

۱- سابقه خانوادگی (وراثت): تحقیقات حاکی از آن است که رشد ناخن و فرو رفتن آن در گوشت پا می‌تواند از یکی از والدین  یا هر دوی آن‌ها به فرد منتقل شده باشد.

۲- کفش نامناسب: به طور معمول پوشیدن کفش‌های تنگ و سفت می‌تواند باعث بروز این پدیده شود.

۳- جراحت و ضربه: پریدن با نوک انگشتان پا، افتادن شیء سنگین روی پا یا فعالیت‌هایی مانند فوتبال باعث فشار روی انگشتان پا می‌شود.

۴- پیرایش نامناسب ناخن: یکی از اصلی‌ترین دلایلی که باعث رشد ناخن به درون گوشت پا می‌شود این است که افراد به صورت نامناسب اقدام به کوتاه کردن ناخن خود می‌کنند. زمانی که افراد ناخن پای خود را خیلی کوتاه می‌کنند احتمال بروز این پدیده زیاد است.

۵- پدیکور: مراقبت‌های زیبایی از پا امروزه در میان زنان طرفداران زیادی دارد. با این حال، اگر فردی که این کار را برای شما انجام می‌دهد مجرب نباشد و فرآیند کوتاه کردن ناخن‌ها را به درستی انجام ندهد، این موضوع می‌تواند باعث رشد ناخن به درون گوشت پا شود.

۶- گردش خون ضعیف: افراد بزرگسالی که از گردش خون ضعیف رنج می‌برند، احتمال بیشتری دارد که شاهد بروز این پدیده باشند. این افراد شامل مبتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و دارای سابقه طولانی در استعمال دخانیات هستند.

خبر خوب این است که می‌توانید در بیشتر موارد رشد ناخن به درون گوشت پا را در خانه درمان کنید. در ابتدا پاهای خود را درون آب گرم قرار دهید. این موضوع باعث نرم شدن پوست و کاهش التهاب می‌شود. حال با یک ناخن‌گیر تمیز قسمت‌هایی که به زیر پوست رفته است را جدا کرده و پس از این کار از پمادهای حاوی آنتی بیوتیک  استفاده کنید.

با این حال، اگر شاهد عفونت هستید بهتر است برای این کار به پزشک مراجعه کنید. تمیز نگه داشتن پا و نظافت آن پس از درمان بسیار ضروری است./

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: