دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۶۰۸۱
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۸

خط و نشان AFC برای النصر

سخنگوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به باشگاه النصر هشدار داد تا در صورت انتخاب نکردن زمین بی طرف مقابل تراکتور خودشان دست به کار می شوند و یک ورزشگاه را انتخاب می کنند.

به گزارش آوای خزر، کنفدراسیون فوتبال آسیا به باشگاه النصر به خاطر پافشاری برای برگزاری بازی خود با تراکتور در لیگ قهرمانان آسیا به میزبانی ریاض هشدار داد.

نضال بحران سخنگوی کنفدراسیون فوتبال آسیا در مصاحبه با نشریه «الاقتصادیه» عربستان، گفت: برگزاری بازی های باشگاه های عربستان با ایرانی ها در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در زمین بی طرف قطعی است و تصمیم AFC تغییر نمی کند. باشگاه النصر تا فردا وقت دارد زمین بی طرف را معرفی کند در غیر این صورت خود AFC ورزشگاهی را برای برگزاری بازی النصر با تراکتور ایران انتخاب می کند.

باشگاه استقلال پیش از این اعلام کرده بود در صورت میزبان نشدن تهران، ورزشگاه زعبیل باشگاه الوصل دبی را برای میزبانی از الهلال انتخاب کرده است. اما باشگاه النصر هنوز به صورت رسمی میزبان خود را برای دیدار با تراکتور انتخاب کرده و تنها یک روز به اتمام مهلت AFC برای انتخاب میزبان باقی مانده است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
آخرین اخبار