دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۶۱۵۷
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۷
رایانه Zuchongzhi می تواند اطلاعات کوانتومی (حالت کوانتومی یک الکترون منفرد) را در 66 کیوبیت (بیت کوانتومی) رمزنگاری کند.

به گزارش آوای خزر، بنابر گزارشی که در نیو ساینتیست منتشر شده است، گروهی از پژوهشگران چینی بر این باورند که موفق به ساخت قدرتمندترین رایانه کوانتومی جهان شده و جدیدترین نقطه عطف در مجموعه پیشرفت های شگفت انگیز رایانش کوانتومی را رقم زده اند.

چین و ادعای ساخت قدرتمندترین رایانه کوانتومی جهان

با توجه به نسخه اولیه گزارشی که در arXiv بارگذاری شده است، رایانه کوانتومی چینی ها قادر به حل یک مساله با 56 از 66 کیوبیت (معادل کوانتومی بیت ها در یک رایانه معمولی) خود بوده است و رکورد قبلی که در اختیار گوگل بوده را شکسته است.

در سال 2019، گوگل اعلام کرد که پردازنده 54 کیوبیتی سیکامور این شرکت برای نخستین بار به برتری کوانتومی، نقطه ای که در آن رایانه های کوانتومی قادر به حل مشکلاتی هستند که رایانه های عادی نمی توانند، دست یافته است. سیکامور محاسبه ای را در 200 ثانیه تکمیل کرد که حل کردن آن برای قدرتمندترین ابررایانه های جهان 10 هزار سال طول می کشید.

با عبور از گوگل، تیم چینی به رهبری جیان وی پان از دانشگاه علوم و فناوری چین، توانایی پردازنده کوانتومی خود را به نمایش گذاشته اند. این رایانه قابل برنامه ریزی که به نام "Zuchongzhi" شناخته می شود می تواند به طور همزمان تا 66 کیوبیت را پردازش کند. این به معنای آن است که رایانه Zuchongzhi می تواند اطلاعات کوانتومی (حالت کوانتومی یک الکترون منفرد) را در 66 کیوبیت (بیت کوانتومی) رمزنگاری کند.

پژوهشگران چینی گزارش کرده اند که رایانه Zuchongzhi مساله ای را در مدت حدود یک ساعت حل کرده است که حل کردن آن برای قدرتمندترین ابررایانه های فعلی هشت سال طول می کشد. به گفته پژوهشگران، تخمین زده می شود وظیفه سمپلینگ که با رایانه کوانتومی Zuchongzhi طی حدود 70 دقیقه انجام شده است برای قدرتمندترین ابررایانه ها حدود هشت سال طول خواهد کشید. و در آینده، این رایانه کوانتومی ممکن است قادر به ارائه عملکردی حتی بهتر باشد.

به گفته پژوهشگران چینی، "رایانه کوانتومی ما مساله ای حدود 100 برابر سخت‌تر از آنچه توسط پردازنده کوانتومی سیکامور گوگل حل شده است را حل کرده است."

"کار ما یک مزیت رایانشی کوانتومی بدون ابهام را ایجاد می کند که برای رایانش کلاسیک در مدت زمان معقول قابل اجرا نیست. پلتفرم رایانش کوانتومی قابل برنامه ریزی و با دقت بالای ما دربی جدید برای کاوش بسیاری از پدیده ها و پیاده‌سازی الگوریتم های کوانتومی پیچیده باز می کند."

این مقاله هنوز مورد بررسی دانشمندان دیگر قرار نگرفته است، با این وجود، نگاهی اجمالی به آینده ای دارد که در آن توانایی های رایانه های کوانتومی آزاد شده و رایانش کوانتومی تقریبا هر چیزی را تغییر خواهد داد.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها