دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۷۹۵۱
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۵
با انتخاب ابراهیم رئیسی به‌عنوان رئیس‌جمهور، او در روز تحلیف وعده داد در کابینه خود از طیف‌های مختلف سیاسی استفاده کند.

به گزارش آوای خزر، رئیسی در گام‌ نخست به وعده‌اش عمل کرده و محسن رضایی رقیب انتخاباتی خود را به‌عنوان معاون اقتصادی به کار گرفته است. این کرسی پیش از این در اختیار نهاوندیان بود. 

اما کوچ محسن رضایی از مجمع به دولت، پس از سه دهه، کرسی دبیری مجمع تشخیص مصلحت را خالی کرده است. به‌نظر می‌رسد سعید جلیلی که پیش از این سابقه دبیری شورای عالی امنیت ملی را داشت، از گزینه‌های برعهده گیری این سمت باشد.

البته از علی لاریجانی و علی شمخانی نیز به عنوان گزینه‌های دیگر یاد می‌شود، هرچند هنوز تغییری در راس شورای عالی امنیت ملی رقم‌نخورده است.

برای علی لاریجانی کرسی‌های دیگری نیز مطرح شده، از جمله بازگشت به شورای عالی امنیت ملی، مانند دولت اول احمدی نژاد که همراه با سپردن پرونده هسته‌ای به او بود.

لاریجانی هم‌اکنون پرونده مهم رابطه با چین را نیز در اختیار دارد و می‌تواند در نهادهای دیگری مانند شورای روابط خارجی که ریاست آن فعلا با کمال خرازی است و یا شورای حل اختلاف قوا نیز نقش آفرینی کند.

پیش از این گفته می‌شد اگر رئیسی، طهرانچی را معاون علمی خود کند، شاید لاریجانی به‌جای او، در کنار علی اکبر ولایتی، ریاست دانشگاه آزاد را برعهده گیرد.

اما دیگر تغییری که به سبب انتصابات رئیسی رقم خورد، اختصاص به ستاد اجرایی فرمان امام دارد. مخبر، رئیس این ستاد معاون اول رئیسی شده و گفته می‌شود احتمالا سعید محمد به‌جای او به ستاد برود.

شنیده‌ها حاکیست که رئیسی به دلیل مخالفت قالیباف با محمد، نتوانست او را به‌عنوان وزیر راهی پاستور کند و حالا او می‌تواند در ستاد اجرایی نقش آفرین باشد. کرسی مهمی که می‌تواند کمک حال دولت در شرایط تحریم باشد.

درباره کرسی معاونت امور ایثارگران و ریاست بنیاد شهید هم از چهره‌هایی چون حسین دهقان و امیرحسین قاضی زاده هاشمی نام برده می‌شود. اگر قاضی زاده هم به دولت برود، دومین نامزد انتخابات ۱۴۰۰ خواهد بود که از نامزد پیروز حکم معاونت می‌گیرد.

رئیسی تا بحال از میان بهارستانی ها، از خاندوزی و ساداتی نژاد در کابینه بهره جسته و اگر قاضی زاده هم به این‌جمع اضافه شود، کرسی نمایندگی مشهد تا انتخابات ۱۴۰۲ خالی می‌ماند.

یک تغییر مهم در این میان، تغییر رئیس سازمان صداوسیماست. اردیبهشت امسال دوره ۵ساله ریاست علی عسگری به پایان رسیده و تمدید هم نشده است. شنیده می‌شود محمدحسین صفارهرندی، وزیر ارشاد احمدی نژاد شاید راهی ساختمان شیشه‌ای شود. پیش‌تر، رحمانی فضلی وزیر کشور روحانی که در دوره لاریجانی قائم مقام او در رسانه ملی بود نیز از گزینه‌های این سمت معرفی می‌شد.

در روزهای آینده خبرهای بیشتری درباره تغییرات مدیریتی شنیده خواهد شد و باید دید تا تغییر نهایی، پازل لابی‌گری‌ها چطور تکمیل خواهد شد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار