دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۸۰۵۹
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۷

به گزارش آوای خزر، آنا بلووسوا متخصص تغذیه روسی اعلام کرد که کدام غذاها و نوشیدنی‌ها را می‌توان و نباید با طالبی خورد.

بلووسوا تأکید کرد که برخی از متخصصان معتقدند این میوه که برای بیماری‌های کبدی مفید است، نباید با هیچ غذایی ترکیب شود. با این حال، غذاهایی سنتی در کشورهای مختلف وجود دارد که می‌توان آن را با طالبی خورد.

او گفت: در کشورهای مدیترانه، به ویژه در نواحی ساحلی، غذایی سنتی به نام سالاد هندوانه وجود دارد. به گونه‌ای که طالبی خرد شده وژامبون پارما یا جامون، پیاز و گاهی اوقات آووکادو مخلوط می‌شود. این غذا که در آسیای میانه رایج است پس از ناهار میل می‌شود.

به نظر این پزشک روس، طالبی را می‌توان با انواع محصولات ترکیب کرد. تنها مورد استثنا سبزیجات تازه است.

بلوسووا هشدار داد: شما فقط نباید طالبی را همراه با مقدار زیادی سبزیجات تازه ترکیب کنید، زیرا این کار به طور بالقوه می‌تواند باعث ناراحتی معده شود.

هنگام انتخاب غذای همراه طالبی، بهتر است چای داغ را انتخاب کنید. آب سرد برای این میوه مناسب نیست.

او گفت: مقدار زیادی آب سرد در کنار طالبی می‌تواند باعث اسهال شود؛ شما می‌توانید طالبی را با مقدار کمی چای داغ سبز یا سیاه مصرف کنید.

این متخصص نوشیدن شیرهای تخمیر شده با طالبی را توصیه نمی‌کند. او توضیح داد که این بدان معنا نیست که اگر فرد صبح کفیر بنوشد، نمی‌تواند یک تکه طالبی را عصر بخورد.

طالبی نباید به مدت طولانی در یخچال نگهداری شود. فقط دو تا چهار روز قابل نگهداری است؛ همچنین نباید در کیسه‌های پلاستیکی مواد غذایی نگهداری شود، بلکه در فویل آلومینیومی پیچیده شود.

او توصیه می‌کند: اگر هنگام خرید طالبی لکه‌های تیره‌ای را روی آن مشاهده کردیم، آن را نمی‌گیریم؛ همچنین اگر آن را فشار دادیم و فرو رفت نباید خریداری کرد./الکوثر

انتهای پیام/1005

برچسب ها: طالبی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: