دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۸۱۴۵
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۷
یک متخصص تغذیه درباره مصرف برخی مواد غذایی مانند روغن، برنج، میوه و سبزی توضیح داد.

به گزارش آوای خزر، نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره بهترین الگوی رژیم غذایی متناسب با رده سنی گفت: اصول اولیه رژیم غذایی این است که ما ۵ گروه اصلی موادغذایی مانند غلات (نان، برنج، ماکارانی)، پروتئین‌‌ها (انواع گوشت، تخم مرغ، حبوبات) لبنیات (ماست، پنیر، شیر و کشک)، سیزیجات و میوه‌جات تازه را دریافت کنیم.

وی افزود: حذف انواع شکر ساده، قند، عسل و روغن‌هایی مانند کره، انواع آجیل و دانه‌های روغنی در رژیم غذایی افراد به علت سلامت بدنی توصیه می‌شود.

جوزانی درباره چاق کردن برنج اظهار کرد: وضعیت رژیم‌ها در افراد مختلف کاملا متفاوت است و اینکه خوردن زیاد برنج و نان چاق‌کننده است صحت ندارد بلکه طبق تحقیقات علمی مصرف روزانه مواد غذایی باید طبق ۵ گروه اصلی باشد.

این متخصص تغذیه درباره چگونگی مصرف غلات مناسب با رژیم افراد گفت: مصرف روزانه غلات از ۳ تا ۱۰ واحد خوب است، اما برای برنج تقریبا ۴ قاشق غذاخوری و برای نان یک تا سه برش ۳۰ گرمی توصیه خواهد شد.

وی افزود: افراد برای رعایت رژیم غذایی خود بهتر است برنج قهوه‌ای، ماکارانی سبوس‌دار و گوشت‌های کم‌چرب سینه مرغ، بوقلمون و ماهی را در اولویت برنامه غذایی خود قرار دهند./بلشگاه خبرنگار

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار