دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۸۶۲
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۰

تشخیص پارکینسون با استفاده از نوار مغز

محققان معتقدند که تشخیص پارکینسون با استفاده از اطلاعات نوار مغزی موثرتر از نظر یک متخصص مغز و اعصاب است.

 

به گزارش آوای خزر؛طبق اعلام انجمن پارکینسون ، بیش از ۱۰ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند؛ با وجود این هنوز ثابت نشده است که هیچ اسکنی بتواند این بیماری را بطور قطع تشخیص  دهد.

در حال حاضر نحوه تشخیص این بیماری توسط یک متخصص مغز و اعصاب و با بررسی انجام یک سری کارها توسط بیمار صورت می گیرد؛ این کارها شامل نوشتن، نقاشی کردن، راه رفتن و صحبت کردن می شود. متخصصان مغز و اعصاب همچنین صورت و اندام بیمار را بررسی می کنند تا علائم لرزش و مشکلات بیان چهره را بررسی می کنند.

تشخیص پارکینسون با استفاده از نوار مغزتشخیص پارکینسون با استفاده از نوار مغز

از آنجایی که در حال حاضر تشخیص پارکینسون نظری است محققان سعی دارند تا یک روش آسان تر و علمی تر برای تشخیص این بیماری پیدا کنند . بنابراین یک گروه از دانشگاه « اورگان» و دانشگاه «کالیفرنیا» در آمریکا به بررسی امکان استفاده از نوار مغزی برای تشخیص پارکینسون پرداختند.

نوار مغزی فعالیت الکتریکی تولید شده توسط مغز را از طریق سنسورهای کوچکی که به پوست سر متصل هستند، ثبت می کند اما تلاش برای خواندن نوار مغزی به منظور تشخیص بیماری پارکینسون همواره نتایج مورد نظر محققان را نداشته است.

اکنون محققان می گویند که در گذشته برای تشخیص بیماری پارکینسون از روی نوار مغزی،  امواج سینوسی نقطه کانونی بودند. اما بر اساس نتایج مطالعه جدید زوایا و شدت امواج مغزی سرنخی برای تشخیص این بیماری هستند. محققان در این مطالعه که در مجله eNeuro منتشر شده است، ارتباط بالقوه ای میان این بیماری و شدت امواج مغزی کشف کردند.

به گفته محققان کشف یک روش غیرتهاجمی مانند نوار مغزی برای تشخیص بیماری پارکینسون می تواند یک ابزار تشخیصی امیدوار کننده ای باشد که پیامدهای مهمی برای آینده این بیماری دارد. محققان امیدوارند که پزشکان و محققان بتواند از این آزمایش برای ردیابی تغییرات مرتبط با بیماری پارکینسون در مغز در طول سال ها استفاده کنند./ایرنا

انتهای پیام/۱۰۰۰

 
خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما