دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۸۹۶۶
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۰۶:۳۵
در تمام بیماری‌ها پیشگیری بهتر از درمان است؛ بنابراین با تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان از شر ویروس کرونا در امان ماند.

به گزارش آوای خزر، به طور کلی برای تقویت سیستم ایمنی بدن چندین فاکتور لازم است. تغذیه، اصلاح عادت‌های غلط، سبک زندگی سالم و ورزش از بهترین راه‌های مقابله با ویروس هاست.
تقویت سیستم ایمنی در مقابل کرونا
مصرف پروبیوتیک‌ها و پروبیوتیک‌ها از جمله مواد غذایی هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند که شامل موارد می‌شوند:

۱- قارچ

قارچ از جمله مواد مغذی مفید و حاوی مواد معدنی، سلنیوم و آنتی اکسیدان است. کمبود سلنیوم می‌تواند باعث بروز سرماخوردگی‌های شدید شود؛ همچنین در قارچ ریبوفلاوین، ویتامین B و نیاسین نیز یافت شده است که نقشی مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارند. در تحقیقاتی که روی حیوانات انجام گرفت مشخص شد قارچ‌ها ضد باکتری، ضد ویروس و ضد تومور نیز هستند.

۲- هندوانه

هندوانه رسیده دارای مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان‌های بسیار قوی و گلوتاتیون است. این ماده غذایی به تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عفونت‌ها کمک می‌کند. گلوتاتیون در قسمت قرمز هندوانه و نزدیک به پوست آن قرار دارد.

۳- کلم
کلم از منابع تقویت کننده سیستم ایمنی بدن و حاوی گلوتامین است. این خوراکی امروزه تقریبا در تمام فصول یافت می‌شود. به غذا‌های خود کلم اضافه کنید یا مقداری از آن را به صورت سالاد مصرف کنید. نوع کلم مهم نیست (کلم قرمز، سفید و یا چینی) هرکدام که بیشتر دوست دارید، مصرف کنید.

۴- بادام
یک مشت بادام می‌تواند سیستم ایمنی بدن را از آسیب‌های استرس اکسیداتیو محفوظ نگه دارد. یک چهارم فنجان بادام نیمی از نیاز بدن به ویتامین E را تامین و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؛ همچنین بادام دارای ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین B است که خاصیت ضد استرس دارد.

۵- گریپ فروت
گریپ فروت دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین C است؛ اما محققان هنوز در اینکه آیا می‌توان تنها با خوردن غذا‌ها میزان لازم ویتامین C برای مبارزه با سرماخوردگی و تب را تامین کرد یا مصرف قرص هم لازم است، تردید دارند. گریپ فروت حاوی فلاونوئید نیز هست. یک ماده شیمیایی طبیعی که به فعال سازی سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.


۶- جوانه گندم
جوانه گندم بخشی از دانه گندم است که گندم از آن تغذیه می‌کند. به همین دلیل این قسمت سرشار از مواد مغذی همچون روی، آنتی اکسیدان، ویتامین B، دیگر ویتامین و املاح معدنی است. جوانه گندم ترکیبی از فیبر، پروتئین و چربی‌های مفید است که می‌توان آرد آن را جایگزین بخشی از آرد در پخت غذا کرد.

۷- ماست کم چرب
روزانه یک فنجان ماست چکیده می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. ماست کم چرب میزان کلسیم بیشتری نیز به بدن می‌رساند. می‌توانید ماست کم چرب غنی شده با ویتامین D استفاده کنید.

۸- سیر
سیر دارای چندین نوع آنتی اکسیدان است که با دشمنان سیستم ایمنی مبارزه می‌کند. این ماده تند دارای خواص ضد سرطانی است.
برای استفاده از سیر در غذا‌ها ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قبل از پخت سیر را پوست بکنید وخرد کنید تا زمان پخت، آنزیم‌های کمک کننده به ایمنی بدن آن فعال شود.

۹- اسفناج
اسفناج را به عنوان یک سوپر غذا می‌شناسند. اسفناج سرشار از مواد مغذی همچون فولات است که به بدن کمک می‌کند سلول‌های جدید بسازد و DNA را ترمیم کند؛ همچنین به افزایش فیبر و آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین C کمک می‌کند. برای اینکه بیشتر از مزایای اسفناج برخوردار شوید آن را خام یا نیمه پخته مصرف کنید.

۱۰-چای سبز یا سیاه؟
فرقی نمی‌کند هر دو سرشار از پلی فنول و فلاونوئید هستند. این آنتی اکسیدان‌ها سلول‌های آسیب زننده به بدن را شناسایی و نابود می‌کنند. چای کافئین دار و بدون کافئین هر دو در این خاصیت یکسان هستند.

۱۱- سیب زمینی شیرین
سیب زمینی شیرین هم مانند هویج دارای آنتی اکسیدان بتا کاروتن است که با رادیکال‌های آزاد آسیب زننده به بدن مبارزه می‌کند. سیب زمینی شیرین دارای ویتامین A نیز است که باعث تاخیر در پیری و جلوگیری از انواع سرطان می‌شود.

۱۲- بروکلی
بروکلی را به راحتی می‌توانید در میوه و سبزی فروشی‌ها پیدا کنید. می‌توانید آن را با غذا‌ها ترکیب کرده و از خواص آن بهره ببرید. بروکلی دارای ویتامین A ویتامین C و گلوتاتیون است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار