دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۱۶۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۰
شنیدن موسیقی در هنگام رانندگی، یکی از عادات اشتباهی که ممکن است بسیاری از افراد با آن درگیر باشند؛ اما این عادت دارای خطراتی که ممکن است از آن آگاه نباشید.

به گزارش آوای خزر، در تحقیقاتی که از سوی دانشگاه برونل لندن به انجام رسیده، شنیدن موسیقی بلند به هنگام رانندگی می‌تواند به خستگی مغز منجر شده و راننده را در معرض انجام اشتباه قرار دهد.

بر اساس این تحقیق، پژوهشگران ۳۴ داوطلب بالغ را در هنگام انجام رانندگی با شبیه ساز رانندگی در مسیر‌های خاص مورد آزمایش قرار دادند.

در این آزمایش ۸ دقیقه ای، رانندگان با پنج رویداد از جمله عبور عابران پیاده، چراغ قرمز و سبقت کامیون روبرو می‌شدند و باید پاسخی مناسب به این رویداد‌ها می‌دادند.

محققان در این بررسی رفتار و عملکرد هر راننده را نیز در شرایط‌های صوتی مختلف مانند سر و صدای ترافیک شهری، صحبت کردن، موسیقی آرام، موسیقی بلند، موسیقی بی کلام مورد آزمایش قرار دادند.

آن‌ها در این بررسی دریافتند موسیقی بلند همراه با خواننده سبب می‌شود تا برانگیختگی احساسی بیشتری در افراد در مقایسه با موسیقی آرام ایجاد کند.

این در حالی است که پژوهش‌های پیشین نیز نشان داده بود؛ موسیقی بلند می تواند سطح پرخاشگری را بالا برده و اعتماد به نفس بیش از حد را در میان افراد، خصوصا رانندگان جوان تقویت کند. همچنین رانندگان باید از موسیقی ملایم به هنگام رانندگی در داخل شهر‌ها برای بهبود وضعیت احساسی خود استفاده کنند.

پروفسور «Costas Karageorghis» محقق و روانشناس از دانشگاه برونل، به نشریه تایمز انگلیس گفت: مهمترین نکته‌ای که هنگام گوش دادن به موسیقی هنگام رانندگی باید در نظر بگیرید این است که مطمئن شوید شخص از نظر روانی دچار بار ذهنی نیست.

همچنین بر اساس این پژوهش با کاهش عوامل حواس پرتی، رانندگان خوب می‌توانند روی جاده تمرکز کرده و بنابراین شانس بیشتری برای شناسایی به موقع خطرات احتمالی را دارند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار