دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۱۹۳
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۳
بر مبنای تحقیقی که اخیرا محققان دانشگاه ییل انجام دادند، یاد گرفتن چند توصیهٔ ساده به شما کمک می‌کند تا انتخاب‌های غذایی سالم‌تری داشته باشید. روش‌های آموزش ذهنی به افراد کمک می‌کند که میل و هوس خود را به غذاهای ناسالم مهار کنند و بیشتر به غذاٰهای سالم روی آورند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از بی‌بی سی، این توصیه‌های آسان و ساده می‌تواند هر زمان که می‌خواهید چیزی بخورید به شما کمک کند که انتخاب‌های سالم‌تری کنید.

پرخوری مشکلی خطرناک و رو به افزایش است، بنا بر گزارش سازمان بهداشت جهانی، در سراسر جهان بیش از ۱.۹ میلیارد بزرگسال اضافه وزن دارند و چاقی از سال ۱۹۷۵ تاکنون در سطح جهان سه برابر شده است.

محققان دانشگاه ییل در ایالات متحده می‌گویند که نحوه اندیشیدن ما دربارهٔ غذا می‌تواند رژیم غذایی ما را بهبود بخشد و به ما کمک کند تا با اضافه‌وزن مقابله کنیم.

در اینجا چهار روش آزمایش شده که تأثیر آنها اثبات شده است را آورده‌ایم.

۱. پیش از غذا خوردن در ذهن خود در مورد غذاٰهای ناسالم منفی فکر کنید

در این تحقیق به افراد گفته شد که به نوع غذا فقط برای مدت شش ثانیه نگاه کنند اما در تمام این مدت به جنبه‌های منفی آن غذا فکر کنند.

این امر فقط شامل سالم بودن یا ناسالم بودن غذا نبود، بلکه طعم و شکل ظاهری غذا را هم دربرمی‌گرفت.

وقتی میل و هوس افراد پس از آن ارزیابی شد، دریافتند که حدود ۲۰ درصد نسبت به گروهی که این روش را انجام نداده بودند، کاهش نشان داده است.

کاهش میل و هوس بسیار مهم است چون تحقیقات نشان داده است که میل به خوردن غذای ناسالم مقدمه‌ای بر عادت‌های غذاخوردن و افزایش وزن است.

۲. پیش از غذاٰ خوردن در ذهن خود به غذاهای سالم، مثبت فکر کنید

در مرحلهٔ بعدی، محققان آزمایش را به صورت دیگری انجام دادند و از افراد خواستند تا زمانی را صرف مثبت اندیشیدن به غذاهای سالم کنند.

این کار هم اثر بسیار مثبتی داشت، چون میل و هوس افراد ۱۴ درصد جابه‌جا شد.

پس تمرکز و چند ثانیه‌ فکر کردن می‌تواند شما را وادارد که غذاهایی بخورید که برای سلامتی‌ شما مفیدند.

۳. مغزتان را پیشاپیش آماده کنید تا از غذاهای ناسالم پرهیز کند

محققان دانشگاه ییل هم‌چنین بررسی کردند که چگونه شما می‌توانید ذهن‌تان را پیشاپیش آماده کنید تا بتوانید انتخاب‌های غذایی بهتری داشته باشید.

افراد دربارهٔ اثرات منفی غذاهای ناسالم مطالعه می‌کردند و سپس از آنها خواسته می‌شد تا ۱۵ دقیقه در مورد تأثیر مخرب این غذاٰهای ناسالم فکر کنند.

پس از این تمرین، وقتی از آنها خواسته شد که میان غذای سالم و ناسالم دست به انتخاب بزنند، آنها ۷.۶ درصد بیش از پیش غذاٰهای سالم را انتخاب کردند.

۴. مغزتان را پیشاپیش آماده کنید تا غذاهای سالم را انتخاب کند

باز در مرحله‌ای دیگر، محققان تلاش کردند تا آزمایش را به صورت برعکس اجرا کنند تا دریابند آیا افراد می‌توانند بیشتر به غذاهای سالم تمایل پیدا کنند.

افراد در مورد فواید غذاٰهای سالم مطالعه می‌کردند و به تصاویری از غذاٰهای سالم نگاه می‌کردند در حالی که به صورت مثبت دربارهٔ آنها فکر می‌کردند.

این کار هم مؤثر بود وپس از این تمرین هم افراد ۵.۴ درصد بیشتر تمایل به انتخاب غذاهای سالم داشتند.

تغییرات کوچک، اثرات بزرگ

تفاوت‌ها ممکن است به نظر کوچک و کم‌اهمیت باشند اما وقتی کسانی که در این تحقیقات شرکت کردند غذای خود را انتخاب کردند به طور متوسط هر کدام ۱۰۷ کالری کمتر خوردند.

یک فرد متوسط برای سوزاندن این مقدار کالری باید حدود ۱۰ دقیقه بدود.

هدی کوبر، سرپرست این تحقیق و استادیار روانپزشکی و روانشناسی دانشگاه ییل گفت: اثر آن برابر با بسیاری از درمان‌های چاقی مرسوم این روزهاست، اما این نتیجه فقط پس از روش‌های آموزشی کوتاهی حاصل می‌شود.

کوبر می‌افزاید: حتی اگر هر روز فقط یک انتخاب سالم‌تر داشته باشید، در طولانی‌مدت به معنای کاهش چند کیلو از وزن شماست.

با استفاده از رژیم‌های غذایی مرسوم، حدود ۷۰ درصد افراد پس از حدود سه تا پنج سال تمام وزنی را که از دست داده‌اند دوباره به دست می‌آورند.

پس هر روش جدیدی مثل همین روش که کمک می‌کند افراد به طور معقول و ملایمی میزان کالری مصرفی خود را کاهش دهند، بسیار ارزشمند است.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها