• home-ava
  • kartabl2
  • klogin
  • news
  • npanel
  • searchpost
  • video-gallery
  • آمار
  • آوای خزر
  • به روز رسانی
  • پایش خبر
  • پرینت
  • تماس با ما
  • ثبت خبر
  • جستجو
  • درباره ما
  • شهروند خبرنگار
  • گالری
  • گالری تصاویر
  • گالری ویدیو
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
شهروند خبر نگار
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • کد خبر : 68453
  • تاریخ انتشار : 10 / 07 / 1400
  • زمان انتشار : 13:16
https://avayekhazar.ir/?p=68453

ویتامین C بخورید ولی به اندازه

به گزارش آوای خزر، با توجه به نقش ویتامین C در بهبود عملکرد ایمنی در برابر عفونت‌های ویروسی ، مصرف این ویتامین در دوان کرونا افزایش یافته است.
 
با شیوع ویروس کرونا، مصرف ویتامین C  به شدت افزایش یافته، اما این ویتامین قرار نیست درمانی برای ویروس جدید باشد یا به طور حتم از ابتلا به آن پیشگیری کند.
 
از طرفی همانطور که کمبود ویتامین سی به مدت طولانی باعث افزایش حساسیت به ویروس‌ها، ضعف سیستم ایمنی، ماندگار شدن عفونت در بدن و خونریزی لثه‌ها می‌شود، مصرف بیش از حد آن نیز خالی از عارضه نیست.
 
منابع ویتامین C
 
سبزی‌ها و میوه‌ها منابع خوبی از ویتامین C هستند و باید روزانه ۶۵ تا ۹۰ میلی‌گرم ویتامین سی را با مصرف کافی این منابع به بدن رساند. پس لازم نیست افراد سالم مکمل‌های اضافی خریداری کنند تا از ابتلا به ویروس کرونا جلوگیری کنند. فراموش نشود که مکمل‌های ویتامین سی جایگزینی برای مواد غذایی تازه نیست.
در کنار مصرف منابع طبیعی ویتامین سی مصرف محصولات لبنی مانند شیر، ماست و پنیر غنی شده با پروبیوتیک، سرکه سیب و شکلات تلخ، برای افزایش باکتری‌های مفید روده و تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری است.
 
میزان ویتامین C مورد نیاز روزانه 
 
مردان: ۹۰ میلی گرم
زنان: ۷۵ میلی گرم
زنان باردار: ۸۵ میلی گرم
زنان شیرده: ۱۲۰ میلی گرم
افراد سیگاری: ۳۵ میلی گرم بیشتر از افراد عادی
 
یکی از شکل‌های رایج مصرفی ویتامین C به صورت قرص جوشان است که مصرف راحت آن نسبت به قرص و شربت باعث شده که تمایل بیشتری به مصرف آن باشد، اما به یاد داشته باشید مصرف زیاد قرص‌های جوشان به دلیل نمک موجود در آن که برای حل کردن قرص در آب مورد استفاده قرار می‌گیرد فشار خون را بالا می برد و احتمال سکته‌های قلبی و مغزی را نیز افزایش می‌دهد. 
 
همچنین مصرف این قرص‌ها برای زنان باردار بدون تجویز پزشک به دلیل تاثیر منفی که می‌تواند بر روی جنین بگذارد مجاز نیست. مصرف خودسرانه و بیش از حد قرص‌های جوشان در افراد باعث ایجاد حساسیت پوستی شده و یا در مواردی معده درد و خونریزی معده را به همراه خواهد داشت. پس اگر ویتامین C را به صورت قرص جوشان مصرف می‌کنید حتما از داروساز و یا پزشکتان درمورد دوز مصرفی بی ضرر با توجه به شرایط خودتان سوال کنید.
 
در این دوران  کووید _۱۹، میزان مورد نیاز ویتامین سی را در برنامه‌ی غذایی خود بگنجانید. البته بهتر است که میزان مطلوب ویتامین را از طریق مصرف فرآورده‌های طبیعی مثل مرکبات، اسفناج، بروکلی، گریپ فروت، گوجه، کیوی، توت فرنگی، فلفل تند و شیرین، کلم و سیب زمینی دریافت کنید.
 
عوارض مصرف زیاد ویتامین C
 
یک قرص جوشان ویتامین C حاوی ۵۰۰ میلی‌گرم ویتامین C یعنی هفت برابر بیشتر از میزان نیاز روزانه بدن به این ویتامین است.
 
گرچه مصرف ویتامین سی منجر به تقویت سیستم ایمنی می‌شود، اما به طور مستقیم بر بهبود کرونا تاثیری ندارد بنابراین پزشکان هشدار داده‌اند که از مصرف بیش از حد مکمل‌های ویتامین C خودداری شود زیرا عوارض جدی مانند تکرر ادرار، اختلالات گوارشی، سنگ کلیه یا اسهال را به همراه خواهد داشت .
انتهای پیام/1005

ارسال نظر

برچسبها :

  • آخرین اخبار
  • فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود
  • عنوان ۷۸
  • دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد
  • وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی
  • «اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه
  • پاسخ شهردار ساری به ۳۱ سوال یک عضو شورا
  • ۱۳ آبان‌ماه؛ نمادی از صلابت حسینی و روحیه فاطمی
  • عنوان ۷۷
  • افتتاح پروژه‌های بزرگ عمرانی ساری تا پایان سال
  • انتقاد استاندار مازندران از ایجاد ۲ شهرک صنعتی در میاندورود
  • پربازدیدترین ها
  • پر بحث ترین ها
فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود

فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود

سعید منصوری
//
عنوان ۷۸

عنوان ۷۸

mbabadi
//
دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد

دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد

سعید منصوری
//
وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی

وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی

سعید منصوری
//
«اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه

«اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه

سعید منصوری
//
پاسخ شهردار ساری به ۳۱ سوال یک عضو شورا

پاسخ شهردار ساری به ۳۱ سوال یک عضو شورا

سعید منصوری
//
  • مطالب مر تبط

عنوان ۷۸

عنوان ۷۷

برنامه تامین مالی رشد اقتصادی هدف برنامه هفتم نهایی شد

تأکید معاون توسعه استانداری مازندران بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای تحقق سیاست‌های جمعیتی

احتمال وقوع سیلاب یخچالی در دماوند و آتش‌سوزی در جنگل‌های مازندران

دیدگاهتان را بنویسید! لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایت آوای خزر از سال ۹۴ فعالیت خود را بطور رسمی آغاز کرده است. آوای خزر یک پایگاه خبری مستقل و بومی‌نگر است که با رویکردی حرفه‌ای،تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌های استان مازندران و شمال کشور را پوشش می‌دهد. ما با تکیه بر دقت، صداقت و سرعت، تلاش می‌کنیم تا پل ارتباطی میان مردم و رویدادهای مهم اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی باشیم. رسالت ما آگاهی‌بخشی شفاف، تقویت مسئولیت‌پذیری و حمایت از توسعه پایدار منطقه است.

نماد ساماندهی

logo-samandehi

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آوای خزر است و استفاده از مطالب صرفا با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی وپشتیبانی توسط آژانس خلاقیت توس رسانه

درج/ویرایش پیوند

نشانی مقصد را وارد نمایید

یا پیوند به محتوای موجود

    معیاری برای جستجو مشخص نشده است. نمایش دادن آخرین موارد. جستجو کنید یا برای انتخاب موارد، از کلیدهای جهت بالا و پایین استفاده کنید.