دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۳۱۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۲
زوال شناختی یکی از علائم اولیه بیماری آلزایمر یا زوال عقل است و با مشاهده رفتارهای روزمره فرد قابل تشخیص است

به گزارش آوای خزر، برخی از نشانه‌های افت شناختی که باید به آن‌ها توجه داشته باشید عبارتند از فراموش کردن تاریخ ملاقات، فراموش کردن رویدادهای اخیر، مشکل در درک کارهای ساده، حافظه مه‌آلود و مشکل در توجه، اما شاید راهکارهایی برای حل این مشکل موجود باشد.

بر اساس یک مطالعه، افرادی که از رژیم غذایی حاوی حداقل نصف وعده غذایی در روز حاوی غذاهای سرشار از فلاونوئید مانند توت فرنگی، پرتقال، فلفل و سیب استفاده می‌کنند، ۲۰ درصد کمتر در معرض خطر اختلال شناختی قرار دارند.

فلاونوئیدها ترکیبات طبیعی موجود در گیاهان هستند و آنتی‌اکسیدان‌های قوی محسوب می‌شوند. تصور می‌شود که کمبود آنتی‌اکسیدان، ممکن است با افزایش سن در کاهش شناختی نقش داشته باشد.

این دو میوه را بخورید فراموشی نمی گیرید

در این  مطالعه ۴۹۴۹۳ زن با میانگین سن ۴۸ سال و ۲۷.۸۴۲ مرد با میانگین سن ۵۱ در آغاز مطالعه مورد بررسی قرار گرفتند. طی ۲۰ سال پیگیری، افراد چندین پرسشنامه در مورد میزان خوردن غذاهای مختلف تکمیل کردند. میزان دریافت انواع مختلف فلاونوئیدها با ضرب محتوای فلاونوئید هر غذا در فرکانس آن محاسبه شد.

این مطالعه نشان داد که فلاون‌ها  که در برخی ادویه‌جات و میوه‌ها و سبزیجات زرد یا نارنجی یافت می‌شوند  قوی‌ترین ویژگی‌های محافظتی را دارند و با کاهش ۳۸ درصدی خطر زوال شناختی همراه است، معادل سه تا چهار سال سن کمتر.

فلفل‌ها در هر وعده ۱۰۰ گرمی حدود ۵ میلی گرم فلاون دارند. آنتوسیانین‌ها، که در زغال اخته، توت سیاه و گیلاس یافت می‌شود، با کاهش ۲۴ درصدی خطر زوال شناختی مرتبط است. بلوبری حدود ۱۶۴ میلی‌گرم آنتوسیانین در هر وعده ۱۰۰ گرم دارد.

به نظر می‌رسد رژیم غذایی رنگارنگ سرشار از فلاونوئیدها و به طور خاص فلاونوها و آنتوسیانین‌ها برای ارتقای سلامت مغز طولانی‌مدت گزینه خوبی است.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار