آوای خزر/ امروز قصد داریم طرز تهیه املت ژامبون و پنیرچدار را به شما آموزش دهیم،

مواد لازم
تخم مرغ: ۴ عدد
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چایخوری
کره: ۲ قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای سبز: دوسوم پیمانه
فلفل دلمهای قرمز: دوسوم پیمانه
پیاز خرد کرده: یک چهارم پیمانه
ژامبون: ۴ ورق نازک
آووکادوی ورقهای خرد کرده: یک نصفه
پنیر چدار: ۲ ورق
طرز تهیه
تخم مرغها، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه ۱ قاشق سوپخوری از کره را در تابهای به قطر ۲۵ سانتیمتر، بریزید و روی اجاق آب کنید. سپس فلفلهای دلمهای و پیاز را به کره بیفزائید و ۳ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.

حالا سبزیجات را از تابه درآورید و گرم نگه دارید. اکنون باقیمانده کره را در همان تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه در حدود یک دوم پیمانه از مایه تخم مرغ را درون تابه بریزید و یک چهارم از مخلوط سبزیجات پخته را رویش بگذارید و صبر کنید املت بپزد.
سپس نیمی ازورقههای ژامبون، نیمی از آووکادو و نیمی از پنیر را روی املت بچینید و به کمک کفگیر، نیمه دیگر املت را روی این مواد برگردانید. به همین ترتیب املت بعدی را نیز آماده کنید و برای پذیرائی، در بشقاب گرم و مناسبی بگذارید./ باشگاه خبرنگاران
برچسبها :