دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۴۵۸
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۵
همه ما شاید گاهی به این فکر کرده باشیم که خیلی باهوش هستیم. با یک ایده ابتکاری یا یک حدس دقیق اغلب حس رضایت عمیقی به ما دست می‌دهد. چون پیدا کردن چیزی شبیه به آلبرت اینشتین در خود همیشه حس خوبی دارد.

به گزارش آوای خزر، به نقل از روزیاتو،  در این مطلب از نشانه‌های عجیبی خواهیم گفت که می‌گویند درون شما یک نابغه پنهان شده است. 

۱- دائماً حوصله‌تان سر می‌رود

انجام کارهای روتین برای آدم‌های باهوش حوصله‌سربر است. علتش این است که آدم‌های باهوش با آن همه دانش و مهارتی که دارند نمی‌توانند همه پتانسیل خود را هنگام انجام کارهای پیش پا افتاده به کار گیرند.

بعید است بتوانید چنین افرادی را با صحبت درباره تعمیرات آشپزخانه یا قیمت مسکن تحت تأثیر قرار دهید. احتمال اینکه به بحث درباره موضوعات انتزاعی و جهانی علاقمندتر باشند بیشتر است.

۲- دوست دارید جوان‌تر از سن واقعی‌تان به نظر برسید

کسانی که هوش بالایی دارند مدت طولانی‌تری احساس جوانی می‌کنند. علاوه بر این، هرچه سطح هوشمان در دوران نوجوانی بالاتر باشد، احتمالش بیشتر است که در سنین پیری احساس جوان‌تر بودن کنیم. 

۳- دائماً درگیر بحران‌های وجودی می‌شوید

آدم‌های باهوش اغلب از بحران‌های وجودی‌ای شکوه می‌کنند که درگیرشان می‌شوند. برای این دست آدم‌ها بسیار مهم است که تکلیف و هدف‌شان را پیدا کنند، وگرنه ممکن است دچار مشکلات روانی شوند.

۴- برقراری رابطه عاطفی برایتان سخت است

افراد خیلی باهوش همیشه هم سوژه تعریف و تمجید دیگران نیستند. تحقیقات نشان داده کسانی که ضریب هوشی بیشتر از ۱۲۰ دارند اغلب تنها هستند. آنها بیشتر شرکای عاطفی‌ای با ضریب هوشی پایین‌تر را ترجیح می‌دهند.

این موضوع در مورد کسانی که هوشی هیجانی بالایی دارند صدق نمی‌کند. برعکس، هوش هیجانی بالا به افراد جذابیت می‌دهد.

  • ۵ خوراکی که شما را باهوش می‌کند

۵- عادت دارید ناخن‌هایتان را بجوید

تحقیقات نشان داده ترک عادت‌های بد برای نابغه‌ها دشوارتر از دیگران است. عادت ناخن جویدن نه‌تنها از بالا بودن اضطراب یک شخص حکایت دارد بلکه او را فردی کمالگرا نشان می‌دهد که تلاش دارد وظایف خود را به سریع‌ترین شکل ممکن به انجام برساند.

۶- فراموشکارید

حتی نابغه‌ها هم نقص‌هایی دارند. درخشان‌ترین ذهن‌های روی کره زمین معمولاً آنقدر مملو از ایده هستند که انجام وظایف روزانه را به‌کلی فراموش می‌کنند. از کسی که فکرش مشغول سرنوشت عالم است چه انتظاری دارید؟

۷- برای حل مسائل از روش‌های مبتکرانه استفاده می‌کنید

بیل گیتس می‌گوید: شما باید اول چیزی را درک کنید تا بتوانید افزون بر آن را اختراع کنید. این جمله سرنخ‌هایی از عملکرد ذهنمان به دست می‌دهد. برای خلاق بودن باید ماهیت چیزهایی که در پیرامون شما وجود دارد را درک کنید.

استفاده از روش‌های مبتکرانه برای حل مسائل در زندگی روزمره می‌تواند ناشی از بالا بودن هوش باشد و توانایی تفکر خلاقانه مثال بسیار خوبی برای آن است.

۸- بیشتر اوقات تأخیر دارید

احتمالش زیاد است که کسانی که همیشه دیر می‌رسند از هوش بالایی برخوردار باشند. کسانی که به‌ندرت می‌توانند برنامه‌های خود را تا زمان مقرر به اتمام برسانند، احتمالاً تفکر خلاقانه‌تری دارند و به طور کلی بسیار خوشبینند.

  • هوش و حافظه کودکان را با این غذاها تقویت کنید

۹- می‌توانید به خودتان و هوس‌هایتان نه بگویید

صبور بودن نه‌تنها یک ویژگی مثبت است بلکه از هوش بالا حکایت دارد. به عقیده دانشمندان، کسانی که می‌توانند گزینه‌های موجود را به دقت سبک سنگین و در برابر امیال آنی خود مقاومت کنند، از هوش بالاتری برخوردارند.

۱۰- باهوش بودنتان را قبول ندارید

چیزی به نام «اثر دانینگ کروگر» در روانشناسی وجود دارد که می‌گوید افراد کمتر ماهر معمولاً هوش خود را دست بالا می‌گیرند. اما افراد واقعاً قابل بیشتر اوقات توانایی‌های خود را کافی نمی‌دانند و سطح دانش خود را دست‌کم می‌گیرند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: