دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۴۹۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۹
قیمت طلا با وجود آمار اشتغال ماهانه مایوس کننده آمریکا نتوانست صعود کند و تحلیلگران را به ارزیابی وضعیت فعلی این فلز ارزشمند واداشت.

چرا طلا در برابر صعود مقاومت می‌کند؟

به گزارش آوای خزر، گزارش اشتغال غیرکشاورزی آمریکا در سپتامبر که نشان داد اقتصاد این کشور تنها ۱۹۴ هزار شغل جدید اضافه کرده است، بسیار غافلگیرکننده و پایینتر از رقم ۵۰۰ هزار شغل جدیدی بود که تحلیلگران پیش بینی کرده بودند. با توجه به این که جروم پاول، رییس بانک مرکزی آمریکا برای آغاز تعدیل برنامه ماهانه خرید اوراق قرضه در نوامبر به گزارش نسبتا خوبی نیاز دارد، این آمار شکست بزرگی بود.

فرانک چالی، استراتژیست ارشد بازار در شرکت آر جی او فیوچرز به کیتکونیوز گفت: آمار اشتغال ضعیفتر از حد مطلوب بود. خبر بد، خبر خوب برای طلاست زیرا بازار بر این باور است که بانک مرکزی آمریکا نمی تواند با قدرت، تعدیل برنامه ماهانه خرید اوراق قرضه در ماه آینده یا افزایش نرخهای بهره در آینده نه چندان دور را آغاز کند.

طلا در واکنش به آمار اشتغال، در معاملات روز جمعه ۲۰ دلار افزایش یافت و تا رکورد ۱۷۸۱ دلار صعود کرد. با این حال طلا در پی صعود بازده اوراق خزانه آمریکا نتوانست این رشد را حفظ کند و تقریبا همه آن را واگذار کرد. بهای هر اونس طلا در معاملات روز جمعه بازار آتی آمریکا با یک دلار و ۸۰ سنت معادل ۰.۱ درصد کاهش، در ۱۷۵۷ دلار و ۴۰ سنت بسته شد و یک دلار کاهش هفتگی نشان داد.

اورت میلمان، کارشناس فلزات ارزشمند گینزویل کوینز گفت: همان طور که در ماههای گذشته مشاهده شد، قیمت طلا به آمار اقتصادی بسیار حساس بوده است. بازارهای اوراق قرضه و رمزارز تقاضا برای دارایی امن را از طلا به سمت خود جذب کرده اند. با ضعیف شدن آمار اقتصادی طلا می تواند نظرات را به سمت خود جلب کند اما باید برای خریداران جدید به عنوان پوششی در برابر تورم جذابیت پیدا کند. به نظر می رسد آمار اقتصادی روند افولی پیدا کرده اند. تورم همچنان بالاتر می رود. همه این موارد برای طلا نسبتا مثبت هستند. به خصوص که تورم خارج از آمریکا دیده می شود و با این که پاول گفته است افزایش قیمتها موقتی است اما گویا این قطار متوقف نخواهد شد.

پرسش مهم برای طلا این است که آیا پاول موضع خود را برای تعدیل برنامه ماهانه خرید اوراق قرضه در نوامبر را حفظ خواهد کرد؟ چند هفته پیش پاول گفته بود موقعیت برای آغاز تعدیل مهیا شده است اما آیا هنوز هم همین طور است؟

به گفته چالی، این ریسک برای طلا وجود دارد که بانک مرکزی آمریکا به دلایل شفافیت همچنان زمان آغاز تعدیل برنامه خرید اوراق قرضه را تغییر ندهد.

وی درباره سطوح قیمت کلیدی که باید زیر نظر داشت، گفت: طلا نمی تواند نیروی صعودی ایجاد کند مگر این که به بالای رکورد ۱۷۸۱ دلار روز جمعه صعود کند. ۱۷۸۱ دلار میانگین قیمت ۵۰ روزه است. اگر بازار بتواند در بالای این سطح بسته شود، برای خریداران طلا مناسب خواهد بود و در آن صورت می توان درباره قیمت ۱۸۰۰ دلار صحبت کرد اما فعلا بازار این سطح قیمت را نپذیرفته و طلا در سطح ۱۷۲۰ دلار از حمایت برخوردار است.

بر اساس گزارش کیتکونیوز، هفته جاری مهمترین گزارش اقتصادی که منتشر می شود، جزییات نشست سپتامبر کمیته بازار آزاد فدرال در روز چهارشنبه است. همچنین گزارش شاخص قیمت مصرفی آمریکا روز چهارشنبه منتشر می شود و همه پیش بینی می کنند تورم سالانه ۵.۳ درصد می ماند. روز پنج شنبه هم آمار متقاضیان دریافت بیمه بیکاری و شاخص قیمت تولیدکننده منتشر می شود و روز جمعه بازارها جدیدترین آمار خرده فروشی را دریافت خواهند کرد./ ایسنا
انتهای پیام/1006
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها