دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۶۶۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۸
سویا سرشار از مواد مغذی است و به همین دلیل می‌تواند فواید زیادی مانند کاهش قند خون، بهبود سلامت قلب و حتی کاهش خطر ابتلا به برخی از سرطان‌ها را به همراه داشته باشد.

به گزارش آوای خزر، سویا و مشتقات آن معمولاً سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند. رژیم‌های غذایی غنی از سویا، مزایای بسیاری برای سلامتی دارند که در این مطلب به چهار مورد از آنها اشاره می‌شود:

ارتقای سلامت قلب
سویا از خانواده حبوبات است و رژیم‌های غذایی غنی از حبوبات، می‌توانند به کاهش خطر بیماری‌های قلبی کمک کنند. اینطور به نظر می‌رسد که ایزوفلاون‌های موجود در سویا باعث کاهش التهاب رگ‌های خونی و بهبود قابلیت ارتجاعی آن‌ها می‌شوند. این دو عامل تأثیر بسزایی در حفظ و بهبود سلامت قلب دارند. برخی از تحقیقات نشان می‌دهند که رژیم‌های غذایی غنی از سویا، خطر مرگ ناشی از ناراحتی‌های قلبی را تا ۱۵٪ کاهش می‌دهند.

 

تنظیم و کاهش فشار خون
سویا سرشار از آرژنین است؛ آرژنین نوعی آمینواسید است که می‌تواند به تنظیم سطح فشار خون کمک کند. همچنین ایزوفلاون‌های موجود در سویا تأثیرات مثبتی در کاهش فشار خون دارند.
طی یک تحقیق مشخص شد که مصرف روزانه دانه سویا به اندازه نصف فنجان (چیزی حدود ۴۳ گرم) باعث کاهش ۸ درصدی فشار خون دیاستولیک در برخی افراد می‌شود.

 

تقویت استخوان‌ها
کمبود هورمون استروژن که معمولاً در دوران یائسگی ایجاد می‌شود، می‌تواند باعث کاهش کلسیم در استخوان‌ها شود. این کاهش کلسیم هم باعث ضعف و شکنندگی استخوان، یا پوکی استخوان می‌شود. یافته‌ها نشان می‌دهند که مصرف روزانه ۴۰-۱۱۰ میلی‌گرم ایزوفلاون سویا می‌تواند روند تحلیل استخوان را کندتر کند.

 

کاهش خطر ابتلا به سرطان 
رژیم‌های غذایی سرشار از سویا به کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان کمک می‌کنند. طبق آخرین مطالعات، مصرف زیاد ایزوفلاون‌های موجود در سویا می‌تواند خطر ابتلا به سرطان آندومتر (مخاط رحم) را حدود ۱۹ درصد کاهش دهد. همچنین، داشتن رژیم‌های غذایی سرشار از سویا با کاهش ۷ درصدی خطر ابتلا به سرطان دستگاه گوارش و کاهش ۸-۱۲ درصدی خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، به ویژه در زنان همراه است. 
علاوه بر اینها، مصرف سویا باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردان نیز می‌شود.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار