دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۸۰۵
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۳
رشد اقتصادی چین نسبت به فصل قبل به میزان قابل توجهی کمتر شد.

به گزارش آوای خزر، به نقل از ساوث چاینا مورنینگ پست، اقتصاد چین در سه ماهه سوم امسال رشد ۴.۹ درصدی را به ثبت رساند که در مقایسه با فصل قبل ۳.۰ درصد کمتر شده است. این رشد اقتصادی هم چنین ۰.۳ درصد کمتر از نرخ پیش بینی شده قبلی توسط کارشناسان است و بدترین رشد اقتصادی فصلی چین در طول دو فصل اخیر محسوب می شود.  

چوپینگ ژو- کارشناس امور اقتصادی چین در بانک چی پی مورگان  گفت: به نظر می رسد که اقتصاد چین با روزهای بد کرونایی خداحافظی کرده اما این بدان معنا نیست که برای همیشه شاهد رشدهای خیلی سریع باشیم بلکه اتفاقا برعکس به تدریج از سرعت رشد کاسته خواهد شد اما انتظار من این است که رشد اقتصادی برای طولانی مدت در محدوده مثبت باقی بماند.  

هر چند که چین اولین کشوری بود که به  طرز گسترده ای با پیامدهای ویروس کرونا درگیر شد، با کاهش سرعت شیوع این ویروس و بازگشایی تدریجی کسب و کارها توانسته است تا حد زیادی به سطوح قبل از بحران بازگردد.  

رشد اقتصادی در ۶ ماه اخیر ۹.۸ درصد اندازه گیری شده که در مقایسه با دوره مشابه منتهی به سال قبل ۲.۴ درصد بیشتر شده است. چین اکنون به نخستین کشور در بین ۱۰ اقتصاد بزرگ جهان تبدیل می شود که خروج از رکود عمیق را جشن می گیرد.  

در بین بخشهای مختلف، رشد بخش مصارف نهایی با ۶۴.۸ درصد، بیشتر از سایر بخش ها بوده است و پس از آن نیز خرده فروشی با رشد ۷.۱ درصدی و خدمات با ۴.۴ درصد قرار دارند.  

متوسط رشد اقتصادی چین در بازه زمانی ۱۹۸۹ تا ۲۰۲۱ برابر با ۹.۲۲ درصد بوده است که بالاترین نرخ رشد ثبت شده مربوط به سه ماهه نخست سال ۱۹۹۳ با ۱۵.۳ درصد  و کمترین نرخ رشد ثبت شده نیز مربوط به سه ماهه چهارم سال ۱۹۹۰ با منفی ۳.۸ درصد بوده است.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: چین
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار